Workshop Vertellen met kinderen

door: Ernst Weerstra
Lees verder

Boek deze workshop

of neem contact op: 030-272 30 22 /info@verteltheater.nl

Leeftijd
8-12 jaar
Speelduur
60-90 min
Prijzen
€ 100,= / workshop
1 klas per workshop
Dagprijs € 400,-
excl € 50,- reiskn en BTW

Workshop Vertellen met kinderen

In deze workshop begint Ernst met het vertellen van een kort verhaal.
Daarna gaat hij met de leerlingen samen verhalen maken (in een kring improviserend vertellen), in verschillende verhaal stijlen.
Dan gaan de kinderen in tweetallen samen een verhaal improviserende verzinnen door om beurten te vertellen. Ze krijgen een korte uitleg over hoe een verhaallijn is opgebouwd, en hoe je een verhaal spannend maakt.
De leerlingen tekenen samen hun verhaallijn in een stripverhaal van 3-5 tekeningen, en oefenen het vertellen. Tot slot vertellen ze hun verhaal samen aan een ander groepje.

 

Ernst Weerstra geeft al vele jaren workshops Verhalen Vertellen en Spreken in het openbaar bij scholen, bedrijven, en instellingen.

Ernst Weerstra-059 Foto La Luz Fotografie (2)Ik geef  workshops bij Het Verteltheater en werkte als trainer voor voor Matrix Events en Rhetorica communicatie-trainingen.

Ik studeerde in 1993 af aan de HKU faculteit Theater & Drama in Utrecht, werkte 10 jaar als docent in het onderwijs. Sinds 2009 assisteerde ik trainingen en coachte ik mensen resultaat gericht in persoonlijk leiderschap trainingen.

 

 

Zie ook

Spreken in het openbaar

Ernst Weerstra

Wil jij leren om een mooi en inspirerend verhaal te houden bij je presentatie? Of vind je spreken in het Openbaar spannend en wil je met meer gemak en ontspanning zelf van je presentatie genieten?

nieuw!

Inspiratie Workshop Leven vanuit mijn verlangens.

Ernst Weerstra

Verlang jij naar nieuwe inspiratie of nieuwe keuzes, of verlang je ernaar innerlijke rust, verbondenheid, vervulling en geluk te ervaren? De Cyclus is verhelderend instrument dat je ondersteunt om een leven te leiden dat in lijn ligt met wie je werkelijk bent en waar je diep van binnen naar verlangt

Workshop Beeldend vertellen

Ernst Weerstra

Deze workshop Beeldend vertellen van Ernst Weerstra geeft je handvatten voor het beeldend, expressiever en gemakkelijker vertellen van een verhaal.

Inspirerend Spreken

Ernst Weerstra

De korte workshop inspirerend spreken van Het Verteltheater is korte, krachtige en effectieve inbreng voor uw congres of studiedag, een inspirerende ervaring.

Coaching

Ernst Weerstra

Fijne individuele coaching in verhalen vertellen en Spreken in het openbaar, inspirerend speechen, beeldend en boeiend vertellen . Of coaching of regie bij het maken van je verteltheater-voorstelling.

Workshop Verhalen vertellen met kinderen

Theater Hutsepot – Tom Van Mieghem

Tom laat ze in de schatkamer van de fantasie ronddwalen en zorgt ervoor dat iedereen buiten komt met een schat waar hij/zij trots op is. Kinderen komen met vondsten die je zelf van tevoren niet zou kunnen bedenken.