Specials

Presentatiedagen

Presentatiedag Jongeren 12+ Voortgezet onderwijs

Maandag 11 april 2022

Locatie: Kanaal30, Kanaalweg 30, Utrecht

 

Maandag 11 april 2022 organiseren wij een presentatiedag met voorstellingen voor jongeren vanaf 12+. Wij organiseren deze dag samen met STT Produkties en Impresariaat Uit de Kunst. Er zijn in totaal 12 voorstellingen en 3 presentaties te zien, waarvan 4 van Theaterbureau Het verteltheater.


Di 23
november 2021 en Ma 31 januari 2022

Kom genieten van mooie voorstellingen een heerlijke lunch en het glas heffen op ons 28e seizoen ! Onder Voorbehoud ivm mogelijke Corona Maatregelen.


Meld je hier aan 

JE KAN HIER AANMELDEN EN TICKETS KOPEN 

 

Progamma en informatie
PRESENTATIEDAGEN

Kom weer Live genieten van mooie voorstellingen verteltheater, jeugdtheater en cultuureducatie voor theaters,Presentatiedag Het Verteltheater in Parnassos bibliotheken en op school voor seizoen 2022/2023 in
Cultureel Centrum Parnassos, Kruisstraat 201 te Utrecht.

Vorig seizoen konden we door Corona alleen een online Film presentatiedag houden. Deze was goed geslaagd, maar we hebben allemaal de live theaterbeleving en het publiek en de kinderen enorm gemist. Nu kan je deze voorstellingen eindelijk ook Live met leerlingen in het publiek zien!

Daarnaast krijg je een link om op ons VIMEO kanaal  ook 20 registraties te bekijken van voorstellingen die we dit voorjaar als digitaal alternatief gefilmd hebben, en van de registraties die op 3 februari 2021 en 26 november 2020 gefilmd zijn.

De kosten bedragen € 30,= p.p. inclusief lunch, koffie & thee, drankjes en lekkers.
Alleen de filmregistraties kost € 15,= 

U bent van Harte welkom !

 


Kinderboekenweek 2021  met thema “Worden wat je wilt?”


Maak hier uw keuze uit 26 Kinderboekenweek voorstellingen.

De Kinderboekenweek 2021 zal in het teken staan van Worden wat je wilt.
Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, goed bent in rekenen of juist in tekenen, vier jaar oud bent of al tien jaar, ieder kind kan worden waar hij van droomt. Beroepen als astronaut, dokter of kok… kinderen spelen vaak na wat ze willen worden. Of ze worden geïnspireerd door hun idolen of helden: een bekende zangeres, voetballer of YouTuber.

 

 

Kerstverhalen

Maak van uw kerstfeest, kerstviering of kerstdiner  een bijzondere ervaring met mooie sfeervolle kerstverhalen van een professionele kerstverhaal verteller.

Het Verteltheater heeft 7 vertellers met 13 verschillende kerstverhalen kinderen en volwassenen in het aanbod.

Marjo Dames Eend met kerst1

Kijk hier voor het overzicht van onze
Kerstverhalen.