Inspirerend Spreken

door: Ernst Weerstra
Lees verder

Boek deze workshop

of neem contact op: 030-272 30 22 /info@verteltheater.nl

Leeftijd
vanaf 15 jaar/ Volwassenen
Prijzen
max 20 deelnemers
€ 420,= / dagdeel,
excl € 50,= reiskn,
excl 21% BTW

20- 50 deelnemers
€ 750,= / dagdeel,
excl € 50,= reiskn,
excl 21% BTW

De korte workshop inspirerend spreken is een korte, krachtige en effectieve inbreng voor uw congres of studiedag, een speelse en inspirerende ervaring.

 

De kracht van de verbeelding is enorm,
Datgene waar je een helder beeld van hebt, kan werkelijkheid worden.

 

In deze workshop Inspirerend Spreken van Het Verteltheater ervaren de deelnemers in korte tijd:
– De kracht van contact en interactie in communicatie.
– Wat inspireert mij en hoe inspireer ik anderen?
– Wat wil ik bereiken en wat levert het anderen en mijzelf op?
– Jouw verhaal beeldend en authentiek vertellen en daarmee anderen inspireren, creeert plezier, verbondenheid en enthousiasme

Doelgroep: bedrijven of organisaties die hun deelnemers in contact met hun inspiratie, en in contact met elkaar willen brengen.
Tijdsduur workshop 1- 4 uur (dagdeel)

 Een openhartig verhaal over wie je bent, wat je passie en missie is, waar je voor staat en wat je wilt bereiken werkt verbindend, en is een mooie Leiderschapkwaliteit.
Dat vraagt openhartigheid over jezelf als mens, over je liefde en passies, en over zowel je successen als over je fouten en missers, en de lessen die je daar uit geleerd hebt. Je laat zien dat je een mens bent, en dat zal anderen uitnodigen hun verhalen met elkaar te delen.

 

In mijn trainingen en workshops vind ik het mooi om te bereiken dat mensen hun eigen manier vinden om ontspannen, beeldend, helder, doeltreffend en met plezier in het openbaar te spreken en vertellen.

 

In een sfeer van openheid, plezier en inspiratie werk ik aan het authentiek en beeldend vertellen in contact met jezelf en in contact met het publiek.

Ernst Weerstra geeft workshops en trainingen aan bedrijven, instellingen, scholen en groepen.
Hij is te boeken voor 1 of meer dagdelen bij u op de locatie.

 

Ernst Weerstra geeft al vele jaren workshops Spreken in het openbaar bij bedrijven, en organisaties.

Ernst-001-bewerkt foto La Luz Fotografie (2)Ik ben trainer Spreken in het openbaar bij Het Verteltheater en werkte als trainer voor Matrix Events en Rhetorica communicatie-trainingen.

Ook faciliteer ik de inspiratiedag ‘LEEF’ (Dag van Geluk) voor Zelfbewust.org, en ben aangesloten bij de coaches circle.

 

Ik studeerde in 1993 af aan de HKU faculteit Theater & Drama in Utrecht, werkte 10 jaar als docent in het onderwijs.
Sinds 2009 assisteerde ik trainingen en coachte ik mensen resultaat gericht in persoonlijk leiderschaps trainingen.
Folder LEEF! zelfbewust 2Folder LEEF! zelfbewust 1

Zie ook

LEEF! Inspiratiedag

Ernst Weerstra

Verhoog jouw geluk door aan de slag te gaan met een krachtige tool: "De Cyclus". een verhelderend instrument - gebaseerd op de essenties van zowel westerse als oosterse levens-filosofieën - wat je verder ondersteunt om een leven te leiden dat in lijn ligt met wie je werkelijk bent en waar je diep van binnen naar verlangt.

Workshop Verhalen vertellen met kinderen

Theater Hutsepot – Tom Van Mieghem

Tom laat ze in de schatkamer van de fantasie ronddwalen en zorgt ervoor dat iedereen buiten komt met een schat waar hij/zij trots op is. Kinderen komen met vondsten die je zelf van tevoren niet zou kunnen bedenken.

Leerlingen Workshop bij Juwelen Oma

Marjo Dames

Hoe beeldt je zonder attributen uit dat je gaat inbreken net als Oma en Ben dat deden, of samen in een scootmobiel langs door de stad scheurt ? En een eigen verhaal over een spannend moment in hun leven herinneren en vertellen. Voorafgaand speelt Marjo op accordeon wat oude liedjes uit oma’s tijd.

Workshop Vertellen met kinderen

Ernst Weerstra

In deze workshop begint Ernst met het vertellen van een kort verhaal. Daarna gaan de leerlingen met elkaar verhalen maken (improviserend vertellen), in verschillende verhaal stijlen, en zelf een verhaal verzinnen.

workshop vertellen met kinderen

Marjo Dames

VertelWorkshops schoolbreed door Marjo Dames o.a. Gedichten van Annie MG Schmidt en Prentenboeken zonder tekst worden gebruikt om de kinderen te laten (na)vertellen. Of Rijmen van Roald Dahl gebruikt als springplank voor vertellen. Of De leerlingen gaan samen een verhaal verzinnen met behulp van een talking stick.

Leerlingen Workshop bij Dr Proktors Schetenpoeder

Marjo Dames

Scenes waarin klassikaal enkele korte scenes uit de voorstelling worden gespeeld. o.a. fysiek uitbeelden Hoe je door de lucht vliegt, dat je terug naar de aarde valt, hoe beeldt je uit dat je door stinkend rioolwater zwemt...