Inspirerend Spreken

door: Ernst Weerstra
Lees verder

Boek deze workshop

of neem contact op: 030-272 30 22 /info@verteltheater.nl

Leeftijd
Volwassenen
Speelduur
1,5 - 4 uur
Prijzen
Incompany
max 25 deelnemers
€ 460,= / dagdeel,
€ 825,= / hele dag
excl € 60,= reiskn,
excl 21% BTW

20- 50 deelnemers
€ 825,= / dagdeel,
excl € 60,= reiskn,
excl 21% BTW

De korte workshop inspirerend spreken is een korte, krachtige en effectieve inbreng voor uw congres of studiedag, een speelse en inspirerende ervaring.

 

De kracht van de verbeelding is enorm,
Datgene waar je een helder beeld van hebt, kan werkelijkheid worden.

 

In deze workshop Inspirerend Spreken van Het Verteltheater ervaren de deelnemers in korte tijd:
– De kracht van contact en interactie in communicatie.
– Wat inspireert mij en hoe inspireer ik anderen?
– Wat wil ik bereiken en wat levert het anderen en mijzelf op?
– Jouw verhaal beeldend en authentiek vertellen en daarmee anderen inspireren, creeert plezier, verbondenheid en enthousiasme

Doelgroep: bedrijven of organisaties die hun deelnemers in contact met hun inspiratie, en in contact met elkaar willen brengen.
Tijdsduur workshop 1- 4 uur (dagdeel)

 Een openhartig verhaal over wie je bent, wat je passie en missie is, waar je voor staat en wat je wilt bereiken werkt verbindend, en is een mooie Leiderschapkwaliteit.
Dat vraagt openhartigheid over jezelf als mens, over je liefde en passies, en over zowel je successen als over je fouten en missers, en de lessen die je daar uit geleerd hebt. Je laat zien dat je een mens bent, en dat zal anderen uitnodigen hun verhalen met elkaar te delen.

 

In mijn trainingen en workshops vind ik het mooi om te bereiken dat mensen hun eigen manier vinden om ontspannen, beeldend, helder, doeltreffend en met plezier in het openbaar te spreken en vertellen.

 

In een sfeer van openheid, plezier en inspiratie werk ik aan het authentiek en beeldend vertellen in contact met jezelf en in contact met het publiek.

Ernst Weerstra geeft workshops en trainingen aan bedrijven, instellingen, scholen en groepen.
Hij is te boeken voor 1 of meer dagdelen bij u op de locatie.

 

Ernst Weerstra geeft al vele jaren workshops Spreken in het openbaar bij bedrijven, en organisaties.

Ernst-001-bewerkt foto La Luz Fotografie (2)Ik faciliteer workshops Verhalen vertellen en Spreken in het openbaar bij Het Verteltheater.
Ik ben afstudeer mentor bij de Vertelacademie waar ik ook de dagworkshops Authentiek Vertellen, en de cursus “Opbouw van een Vertelprogramma” geef. Sinds 2018 was ik partner van Zelfbewust Academy, waar ik de inspiratiedagen Leven vanuit mijn verlangen, en Je levensverhaal herschrijven faciliteerde en ben lid van de Coaches circle.

 

Ik studeerde in 1993 af aan de HKU faculteit Theater & Drama in Utrecht, werkte 10 jaar als docent in het onderwijs.
Sinds 2009 assisteerde ik trainingen en coach ik mensen resultaat gericht in persoonlijk leiderschaps trainingen.

Zie ook

nieuw!

Workshop Authentiek Vertellen

Ernst Weerstra

Vertellen vanuit jouw authentieke zelf: open vanuit je hart, waarbij je jezelf omarmt voor wie je werkelijk bent en in contact bent met je toehoorders.

nieuw!

Je Levensverhaal herschrijven

Ernst Weerstra

Tijdens deze Inspiratie Workshop gaan we luisteren en ontdekken welke verborgen schatten in jouw verhaal verscholen liggen. Je onderzoekt je huidige verhaal en de onderliggende overtuigingen erachter. Op basis van je verlangens, dromen en visie voor je leven, componeer je een nieuw “verhaal” met jezelf in de hoofdrol, een levensscript dat je ondersteunt om een leven te creëren en leiden dat je lief is.

Spreken in het openbaar

Ernst Weerstra

Wil jij leren om een mooi en inspirerend verhaal te houden bij je presentatie? Of vind je spreken in het Openbaar spannend en wil je met meer gemak en ontspanning zelf van je presentatie genieten?

nieuw!

Inspiratie Workshop Leven vanuit mijn verlangen.

Ernst Weerstra

Verlang jij naar nieuwe inspiratie of nieuwe keuzes, of verlang je ernaar innerlijke rust, verbondenheid, vervulling en geluk te ervaren? De Cyclus is verhelderend instrument dat je ondersteunt om een leven te leiden dat in lijn ligt met wie je werkelijk bent en waar je diep van binnen naar verlangt

Workshop Beeldend vertellen

Ernst Weerstra

Deze workshop Beeldend vertellen van Ernst Weerstra geeft je handvatten voor het beeldend, expressiever en gemakkelijker vertellen van een verhaal.

Inspirerend Spreken

Ernst Weerstra

De korte workshop inspirerend spreken van Het Verteltheater is korte, krachtige en effectieve inbreng voor uw congres of studiedag, een inspirerende ervaring.