Inspiratie Workshop Leven vanuit mijn verlangens.

door: Ernst Weerstra
Lees verder

Boek deze workshop

of neem contact op: 030-272 30 22 /info@verteltheater.nl

Leeftijd
Volwassenen
Speelduur
10.00 -17.00 uur
Prijzen
€149,= voor de hele dag inclusief lunch en drankjes. (incl BTW)

Incompany
max 25 deelnemers
€ 750,= / hele dag
excl € 100,= reiskn
excl 21% BTW

Inspiratie Workshop “Leven vanuit mijn verlangens”.

Verlang jij naar nieuwe inspiratie of nieuwe keuzes, of verlang je ernaar innerlijke rust, verbondenheid, vervulling en geluk te ervaren?
Kom dan naar “’Leven vanuit mijn verlangens” van Zelfbewust Academy en meld  je HIER aan.

 

‘Leven vanuit mijn verlangens’ is

zondag 14 juni 2020
zondag 17 januari 2021

 

In deze praktische en inspirerende Workshop van Zelfbewust Academy word je je bewust van jouw diepere verlangens. Je maakt kennis met het model De Cyclus. Via 12 fasen leer je dagelijks te leven vanuit verlangen en daarmee je geluk en je impact te vergroten.

 

 

“Het leven is meer dan de oppervlakte waarin je leeft”


Waarom?

Dieperliggende verlangens kun je zien als signalen die aangeven waar jij gelukkig van wordt. Het vervullen van deze verlangens geeft energie en vanuit deze innerlijke kracht vergroten we onze impact.

Als mens staan we echter niet vanzelfsprekend in contact met deze verlangens. We laten ons vaak leiden door verplichtingen, verwachtingen en overtuigingen. Leven vanuit verlangens vraagt een bewust proces, waarbij de Cyclus ons kan ondersteunen

Wat is het?

De Cyclus is een stapsgewijs proces van 12 fasen. Concrete stappen die je ondersteunen om in contact te komen met je verlangens en deze verlangens ook te realiseren.

 

Een belangrijk aspect van De Cyclus is de balans tussen yin en yang, tussen doen en ontdoen. Niets in de natuur bloeit het hele jaar. Ook wij kunnen niet continu topprestaties leveren. Om vervulling te ervaren en impact te hebben is het, naast focussen, presteren en doorzetten, minstens net zo belangrijk om periodes van rust en bezinning in te lassen.

Dit praktisch toepasbare model is gebaseerd op oeroude Oosterse en Westerse filosofieën. Onder andere de Indianen en het Taoïsme laten zich al eeuwenlang inspireren door het ritme van de natuur en het cyclisch leven.


Wat leer je?

We gebruiken de 12 stappen als een spiegel. Het model nodigt je uit om te kijken naar de mogelijkheden in je leven. Hoe kun jij, vanuit waar je nu staat, een nieuwe beweging in gang zetten?

Aan het eind van de dag heb je inzicht in:

  • jouw diepere verlangens op dit moment
  • jouw kernkwaliteiten en valkuilen
  • wat wel en niet werkt op dit moment in je leven
  • concrete handvatten om je verlangens te vervullen

Het model is een handige tool die je direct  kunt inzetten. Zo kun je met nieuwe verlangens in contact komen, jouw koers bijstellen en bij jezelf inchecken welke fase jou op dat punt verder helpt.

Voor wie is het?

De dag is voor iedereen die voelt dat het leven meer kan zijn dan de dagelijkse routinematige gang van zaken. Mogelijk zit je in een modus van alsmaar doorgaan, zonder ruimte voor rust of bezinning. Of je zit in een fase waarin je veel bereikt, zonder dat dit je vervulling geeft.

 

Kortom je hebt behoefte om je bewustzijn te vergroten en een stap te zetten die leidt tot vervulling, lichtheid en rust.

Facilitators

De dag wordt gefaciliteerd door Ernst Weerstra en Jolien de Jong.

Ernst is ervaren facilitator en coach op het gebied van persoonlijke groei en bewustzijnsontwikkeling, verhalen vertellen, Inspirerend spreken in het openbaar. Ik ben partner in Zelfbewust Academy en lid van de coaches circle voor waar mijn ontwikkeling als coach.

“Als facilitator breng ik vooral veel liefde, rust en ruimte. Ik ondersteun jou in je eigen proces, zodat je in contact met je verlangens kunt komen”.

Jolien is professioneel coach en natuurvoedingsadviseur. Ze volgde de coach opleiding Co-Creatie en is partner in Zelfbewust Academy en lid van de Coaches-circle waarin haar ontwikkeling als coach centraal staat!

“Het is voor mij een prachtig cadeau om iemand te begeleiden die wil groeien, zichzelf wil ontwikkelen, resultaten wil behalen, en vooral: weer vol levenskracht door het leven wil gaan!”

 

 

Verlang jij ook naar nieuwe inspiratie? Kom dan naar ‘Leven vanuit mijn verlangens’
Meld je vandaag nog HIER aan of door een mailtje te sturen naar: ernst@zelfbewustacademy.nl of bel mij op 06-10722597 of stuur een berichtje via WhatsApp.

Locatie: Landgoed Zonheuvel in Doorn

Wij kijken er enorm naar uit om je op 14 juni  2020 of 17 januari 2021 te verwelkomen.

Ernst Weerstra en Jolien de Jong

ERVARING VAN DEELNEMERS
“Ik ben mij meer bewust geworden van waar ik momenteel sta! Ik mag mezelf gaan laten zien voor wat ik waard ben, ik hou mezelf echt nog te klein.
Ik heb inzichten gekregen in welke kant ik op wil en dat ik echt mag vertrouwen op wat er op mijn pad komt.”

“Inspirerend in een veilige en prachtige omgeving. Inzicht gekregen in mijn verlangens en mijn gedrag in relaties. Het is een cadeau aan jezelf om hier onder professionele leiding tijd aan te mogen besteden.”

 

 

Zie ook

nieuw!

Ouders in de uitverkoop (Na de Lock-down)

Marjo Dames

Een spel– en verhalen workshop in de klas die start met een korte familie-situatie vertelling (een fragment uit de jeugdserie 'Hoe overleef ik') Daarna gaan de leerlingen hun eigen 'Lock-down' verhalen delen.

nieuw!

Workshop Authentiek Vertellen

Ernst Weerstra

Vertellen vanuit jouw authentieke zelf: open vanuit je hart, waarbij je jezelf omarmt voor wie je werkelijk bent en in contact bent met je toehoorders.

nieuw!

Je Levensverhaal herschrijven

Ernst Weerstra

Tijdens deze Inspiratie Workshop gaan we luisteren en ontdekken welke verborgen schatten in jouw verhaal verscholen liggen. Je onderzoekt je huidige verhaal en de onderliggende overtuigingen erachter. Op basis van je verlangens, dromen en visie voor je leven, componeer je een nieuw “verhaal” met jezelf in de hoofdrol, een levensscript dat je ondersteunt om een leven te creëren en leiden dat je lief is.

Spreken in het openbaar

Ernst Weerstra

Wil jij leren om een mooi en inspirerend verhaal te houden bij je presentatie? Of vind je spreken in het Openbaar spannend en wil je met meer gemak en ontspanning zelf van je presentatie genieten?

nieuw!

Inspiratie Workshop Leven vanuit mijn verlangens.

Ernst Weerstra

Verlang jij naar nieuwe inspiratie of nieuwe keuzes, of verlang je ernaar innerlijke rust, verbondenheid, vervulling en geluk te ervaren? De Cyclus is verhelderend instrument dat je ondersteunt om een leven te leiden dat in lijn ligt met wie je werkelijk bent en waar je diep van binnen naar verlangt

Workshop Beeldend vertellen

Ernst Weerstra

Deze workshop Beeldend vertellen van Ernst Weerstra geeft je handvatten voor het beeldend, expressiever en gemakkelijker vertellen van een verhaal.