Leerlingen Workshop bij Konijn is Jaloers

door: Marjo Dames
Lees verder

Boek deze workshop

of neem contact op: 030-272 30 22 /info@verteltheater.nl

Leeftijd
vanaf 4 jaar
Speelduur
50 min/ klas + 10-15 min presentatie
Prijzen
€ 55,- / workshop in combinatie met voorstelling
Na voorstelling max 3 workshops.
1 klas per workshop
Dagprijs € 350,-
excl € 50,- reiskn en BTW

Leerlingen Workshop bij de voorstelling Konijn is Jaloers van Marjo Dames

De verteltheatervoorstelling: ‘Konijn is jaloers’ is geïnspireerd op een verhaal van Winnie de Poeh en gaat het over pesten en vriendschap. Als er nieuwe dieren uit het bos, willen Konijn, Varkentje en Beer hen wegjagen.

Workshop

Toneelopdrachten waarbij het gedrag van de verschillende dieren uit de voorstelling wordt uitgebeeld. Scenes waarin klassikaal een korte situatie uit de voorstelling wordt nagespeeld waarbij de nadruk ligt op jaloezie en vriendschap. De leerlingen krijgen hierbij een korte zin tekst te spreken. Afsluiten met zaklopen op muziek op de manier zoals Bolle Beer, Konijn, Bange Knor, Grote Kanga, Kleine Roe dat zouden doen.

 

Presentatie 10 – 15  minuten in oveleg.

Van alle opdrachten wordt een eenvoudig verhaal gemaakt waarin per onderdeel een paar leerlingen een kleine demonstratie geven van wat ze in de workshop hebben geoefend. Het verhaal wordt tijdens de presentatie vanaf de kant door de workshop docente verteld zodat de leerlingen precies weten wie- wanneer-wat moet doen

Zie ook

Spreken in het openbaar

Ernst Weerstra

Wil jij leren om een mooi en inspirerend verhaal te houden bij je presentatie? Of vind je spreken in het Openbaar spannend en wil je met meer gemak en ontspanning zelf van je presentatie genieten?

nieuw!

Inspiratie Workshop Leven vanuit mijn verlangens.

Ernst Weerstra

Verlang jij naar nieuwe inspiratie of nieuwe keuzes, of verlang je ernaar innerlijke rust, verbondenheid, vervulling en geluk te ervaren? De Cyclus is verhelderend instrument dat je ondersteunt om een leven te leiden dat in lijn ligt met wie je werkelijk bent en waar je diep van binnen naar verlangt

Workshop Beeldend vertellen

Ernst Weerstra

Deze workshop Beeldend vertellen van Ernst Weerstra geeft je handvatten voor het beeldend, expressiever en gemakkelijker vertellen van een verhaal.

Inspirerend Spreken

Ernst Weerstra

De korte workshop inspirerend spreken van Het Verteltheater is korte, krachtige en effectieve inbreng voor uw congres of studiedag, een inspirerende ervaring.

Coaching

Ernst Weerstra

Fijne individuele coaching in verhalen vertellen en Spreken in het openbaar, inspirerend speechen, beeldend en boeiend vertellen . Of coaching of regie bij het maken van je verteltheater-voorstelling.

Workshop Verhalen vertellen met kinderen

Theater Hutsepot – Tom Van Mieghem

Tom laat ze in de schatkamer van de fantasie ronddwalen en zorgt ervoor dat iedereen buiten komt met een schat waar hij/zij trots op is. Kinderen komen met vondsten die je zelf van tevoren niet zou kunnen bedenken.