Leerlingen Workshop bij Konijn is Jaloers

door: Marjo Dames
Lees verder

Boek deze workshop

of neem contact op: 030-272 30 22 /info@verteltheater.nl

Leeftijd
vanaf 4 jaar
Speelduur
50 min/ klas + 10-15 min presentatie
Prijzen
€ 55,- / workshop in combinatie met voorstelling
Na voorstelling max 3 workshops.
1 klas per workshop
Dagprijs € 350,-
excl € 50,- reiskn en BTW

Leerlingen Workshop bij de voorstelling Konijn is Jaloers van Marjo Dames

De verteltheatervoorstelling: ‘Konijn is jaloers’ is geïnspireerd op een verhaal van Winnie de Poeh en gaat het over pesten en vriendschap. Als er nieuwe dieren uit het bos, willen Konijn, Varkentje en Beer hen wegjagen.

Workshop

Toneelopdrachten waarbij het gedrag van de verschillende dieren uit de voorstelling wordt uitgebeeld. Scenes waarin klassikaal een korte situatie uit de voorstelling wordt nagespeeld waarbij de nadruk ligt op jaloezie en vriendschap. De leerlingen krijgen hierbij een korte zin tekst te spreken. Afsluiten met zaklopen op muziek op de manier zoals Bolle Beer, Konijn, Bange Knor, Grote Kanga, Kleine Roe dat zouden doen.

 

Presentatie 10 – 15  minuten in oveleg.

Van alle opdrachten wordt een eenvoudig verhaal gemaakt waarin per onderdeel een paar leerlingen een kleine demonstratie geven van wat ze in de workshop hebben geoefend. Het verhaal wordt tijdens de presentatie vanaf de kant door de workshop docente verteld zodat de leerlingen precies weten wie- wanneer-wat moet doen

Zie ook

nieuw!

Workshop Authentiek Vertellen

Ernst Weerstra

Vertellen vanuit jouw authentieke zelf: open vanuit je hart, waarbij je jezelf omarmt voor wie je werkelijk bent en in contact bent met je toehoorders.

nieuw!

Je Levensverhaal herschrijven

Ernst Weerstra

Tijdens deze Inspiratie Workshop gaan we luisteren en ontdekken welke verborgen schatten in jouw verhaal verscholen liggen. Je onderzoekt je huidige verhaal en de onderliggende overtuigingen erachter. Op basis van je verlangens, dromen en visie voor je leven, componeer je een nieuw “verhaal” met jezelf in de hoofdrol, een levensscript dat je ondersteunt om een leven te creëren en leiden dat je lief is.

Spreken in het openbaar

Ernst Weerstra

Wil jij leren om een mooi en inspirerend verhaal te houden bij je presentatie? Of vind je spreken in het Openbaar spannend en wil je met meer gemak en ontspanning zelf van je presentatie genieten?

nieuw!

Inspiratie Workshop Leven vanuit mijn verlangen.

Ernst Weerstra

Verlang jij naar nieuwe inspiratie of nieuwe keuzes, of verlang je ernaar innerlijke rust, verbondenheid, vervulling en geluk te ervaren? De Cyclus is verhelderend instrument dat je ondersteunt om een leven te leiden dat in lijn ligt met wie je werkelijk bent en waar je diep van binnen naar verlangt

Workshop Beeldend vertellen

Ernst Weerstra

Deze workshop Beeldend vertellen van Ernst Weerstra geeft je handvatten voor het beeldend, expressiever en gemakkelijker vertellen van een verhaal.

Inspirerend Spreken

Ernst Weerstra

De korte workshop inspirerend spreken van Het Verteltheater is korte, krachtige en effectieve inbreng voor uw congres of studiedag, een inspirerende ervaring.