Bewustwording

Tijdens deze workshop word je je bewust van het ‘levensverhaal’ dat je in je mind onbewust hebt gecreëerd en dat als een rode draad door deze fase van je leven heen loopt. Je ontdekt welke gebeurtenissen en ervaringen uit het verleden dit verhaal hebben gevormd, welke overtuigingen en aannames eraan ten grondslag liggen en wat de impact van dit verhaal op je huidige leven is.

Op basis van je verlangens, dromen en visie voor je leven, componeer je een nieuw “verhaal” met jezelf als “held” in de hoofdrol, een levensscript dat je ondersteunt om een leven te creëren en leiden dat je lief is. We gaan onze nieuwe verhalen ook aan elkaar vertellen.

Doelgroep

De dag is voor iedereen die in ontdekking wil zijn en zijn toekomst bewust vorm wil geven op een manier die het beste bij hem of haar verlangens past.

 

Begeleiders

Deze dag wordt gefaciliteerd door Ernst Weerstra en Jolien de Jong, partners in Zelfbewust Academy.

Ernst is ervaren trainer en coach op het gebied van persoonlijke groei en bewustzijnsontwikkeling ,verhalen vertellen en inspirerend spreken in het openbaar. Ernst is en is lid van de Coaches-circle  voor zijn ontwikkeling als coach.

“Als facilitator breng ik vooral veel liefde, rust en ruimte. Ik ondersteun jou in je eigen proces, zodat je in contact met je verlangens kunt komen. En ik inspireer je in je verhaal.”

Jolien werkt als coach en natuurvoedingsadviseur. Ze volgde de coach opleiding Co-Creatie en is lid van de Coaches-circle waarin haar ontwikkeling als coach centraal staat!

“Het is voor mij een prachtig cadeau om iemand te begeleiden die wil groeien, zichzelf wil ontwikkelen, resultaten wil behalen, en vooral: weer vol levenskracht door het leven wil gaan!”

Locatie

Deze Inspiratie Workshop vindt plaats op Landgoed Zonheuvel in Doorn.

Data 15 maart 2020

Meld je Hier aan