Ernst Weerstra

Een vakman ten top en kan zijn kennis op een zeer inspirerende wijze overbrengen
Lees verder
nieuw! richtlijn leeftijd
  • volw

LEEF! Inspiratiedag

Ernst Weerstra

Verhoog jouw geluk door aan de slag te gaan met een krachtige tool: "De Cyclus". een verhelderend instrument - gebaseerd op de essenties van zowel westerse als oosterse levens-filosofieën - wat je verder ondersteunt om een leven te leiden dat in lijn ligt met wie je werkelijk bent en waar je diep van binnen naar verlangt.

richtlijn leeftijd
  • volw

Workshop Beeldend Vertellen

Ernst Weerstra

In deze workshop Verhalen vertellen van Ernst Weerstra leer je jouw verhaal authentiek op jouw eigen manier beeldend en speels te vertellen, met gebruik van je gebaren, mimiek, spelen met je stem en spanning opbouwen.

richtlijn leeftijd
  • 12-16
  • volw

Workshop Inspirerend Spreken

Ernst Weerstra

De korte workshop inspirerend spreken is een korte krachtige en speelse smaakmaker voor uw congres of studiedag, een inspirerende ervaring.

richtlijn leeftijd
  • 12-16
  • volw

Spreken in het openbaar

Ernst Weerstra

Vrijwel iedereen die een toespraak of presentatie wil houden, voelt zich nerveus of onzeker. Ben je bij het spreken in het openbaar bezorgd dat je onvoldoende de aandacht van de toehoorders vast kunt houden, of dat je iets verkeerd gaat zeggen? In deze workshop ervaar je hoe je met gemak kunt spreken in het openbaar, wat je natuurlijke kracht is en dat je zelf van je presentatie kunt genieten.

> Alle speeldata van Ernst Weerstra

Nieuws & Updates

meer nieuws