Workshop Inspirerend Spreken

door: Ernst Weerstra
Lees verder

Boek deze voorstelling

of neem contact op: 030-272 30 22 /info@verteltheater.nl

Leeftijd
volwassenen
Speelduur
1 - 2 dagdelen
Categorie
Cultuureducatie,
Prijzen
max 20 deelnemers
€ 420,= / dagdeel,
excl € 60,= reiskn,
excl 21% BTW

20- 50 deelnemers
€ 750,= / dagdeel,
excl 21% BTW

Inspirerend Spreken

De korte workshop inspirerend spreken is een korte, krachtige en effectieve inbreng voor uw congres of studiedag, een speelse en inspirerende ervaring.

Great stories happen to those who can tell them

 

 

 

 

Verbeeldingskracht is Goud waard. Datgene waar je een helder beeld van hebt, kan werkelijkheid worden.

 In deze workshop ervaren de deelnemers in korte tijd:
– De kracht van contact en interactie in communicatie.
– Wat inspireert mij en hoe inspireer ik anderen?
– Wat wil ik bereiken en wat levert het anderen en mijzelf op?
– Jouw verhaal beeldend en authentiek vertellen en daarmee anderen inspireren, creeert plezier, verbondenheid en enthousiasme.

Doelgroep: bedrijven of organisaties die hun deelnemers in contact met hun inspiratie, en in contact met elkaar willen brengen.
Tijdsduur workshop 1- 4 uur (dagdeel)

Een openhartig verhaal over wie je bent, wat je passie en missie is, waar je voor staat en wat je wilt bereiken werkt verbindend, en is een mooie Leiderschapkwaliteit.
Dat vraagt openhartigheid over jezelf als mens, over je liefde en passies, en over zowel je successen als over je fouten en missers, en de lessen die je daar uit geleerd hebt. Je laat zien dat je een mens bent, en dat zal anderen uitnodigen hun verhalen met elkaar te delen.

In mijn trainingen en workshops vind ik het mooi om te bereiken dat mensen hun eigen manier vinden om ontspannen, beeldend, helder, doeltreffend en met plezier in het openbaar te spreken en vertellen.

 

In een sfeer van openheid, plezier en inspiratie werk ik aan het authentiek en beeldend vertellen in contact met jezelf en in contact met het publiek.

Ernst Weerstra geeft workshops en trainingen aan bedrijven, instellingen, scholen en groepen.
Hij is te boeken voor 1 of meer dagdelen bij u op de locatie.

 

Ernst Weerstra geeft al vele jaren workshops Spreken in het openbaar bij bedrijven, en instellingen.

Ernst-001-bewerkt foto La Luz Fotografie (2)Ik faciliteer al meer dan 15 jaar workshops Verhalen vertellen en Spreken in het openbaar bij Het Verteltheater.
Ik ben afstudeer mentor bij de Vertelacademie waar ik ook de cursus “Opbouw van een vertelprogramma” en de dag workshop “Authentiek Vertellen” geef.

Sinds 2018 was ik partner van Zelfbewust Academy, waar ik de inspiratiedagen Leven vanuit mijn verlangen, en Je levensverhaal herschrijven faciliteerde. Ook ben ik lid van de Coaches circle.

Sinds 2009 assisteerde ik trainingen en coachte ik mensen resultaat gericht in persoonlijk leiderschaps trainingen.

Ik studeerde in 1993 af aan de HKU faculteit Theater & Drama in Utrecht, en werkte 10 jaar als docent in het onderwijs. Sinds 2009 assisteerde ik trainingen en coachte ik mensen resultaat gericht in persoonlijk leiderschaps trainingen.

 

 

 

Zie ook