Workshop Authentiek vertellen

door: Ernst Weerstra
Lees verder

Boek deze voorstelling

of neem contact op: 030-272 30 22 /info@verteltheater.nl

Leeftijd
volwassenen
Speelduur
10-17 uur
Categorie
Prijzen
Lesgeld: € 135, - (incl. 21% btw)

Vertellen vanuit jouw authentieke zelf: open vanuit je hart, waarbij je jezelf omarmt voor wie je werkelijk bent en in contact bent met je toehoorders.
Dat vraagt om kwetsbaar durven zijn en dat is best spannend maar ook krachtig en verbindend. In deze workshop word je je bewust van jouw natuurlijke kracht bij het vertellen, terwijl je dicht bij jezelf blijft.

Als verteller ben je vertolker van een verhaal en geef je het verhaal opnieuw vorm en betekenis vanuit jouw eigen visie en met jouw beelden erbij. Wat wil jij met dit verhaal zeggen, hoe ben jij er zelf mee verbonden en wat wil jij hiermee aan levensvisie delen met jouw publiek?

Je werkt o.a. vanuit je eigen persoonlijke verhaal en met een favoriet verhaal van jou. Welke betekenis heeft dit verhaal voor jou, wat heb jij bij dit verhaal gevoeld, ontdekt of geleerd?

 

Doelgroep: vertellers met ervaring, vertelkringen, theater opleidingen, vertelopleidingen
Tijdsduur: dagworkshop

Meld je HIER aan : zaterdag 21 september 2019 van 10.00-17.00 uur bij Vertelacademie in Utrecht.

Ernst geeft workshops en trainingen Vertellen en Inspirerend Spreken in het openbaar op scholen, in bibliotheken en organisaties. Afgestudeerd aan de HKU faculteit Theater & Drama in Utrecht, werkte hij 10 jaar als docent in het onderwijs. Sinds 2009 assisteert hij trainingen en coacht hij mensen in persoonlijke ontwikkeling.

Ernst is partner bij Zelfbewust Academy waarvoor hij de Inspiratie workshops Leven vanuit mijn verlangen, en Je levensverhaal herschrijven faciliteert

Zie ook