De Prinses en de Kikker 

door: Theatergroep Nooitgedacht
Lees verder

Boek deze voorstelling

of neem contact op: 030-272 30 22 /info@verteltheater.nl

Leeftijd
vanaf 6 jaar
Speelduur
45 min (ingekort 30 min)
Categorie
Cultuureducatie, Theater,
Prijzen
1 x 50 min € 550,=
2 x 50 min € 800,=
3 x 50 min € 1.000,=

School max 100 lln
Theater max 125 pers.
excl € 120,= reiskosten ( 2 personen)
excl 9% BTW

De Prinses en de Kikker 

Een moderne versie van het wereldberoemde sprookje De Kikkerkoning

“Het is hier altijd maar zo saai. Niks nieuws dat hier gebeurt. Altijd: “sta rechtop” en “pink omhoog” en “spreek niet voor je beurt” en meer van dat gezeur…

De prinses wil naar buiten, maar dat mag niet van haar vader. Hij is namelijk bang voor het weer. Als ze stiekem toch het paleis uitgaat, verdwaalt ze in het bos en komt de kikker tegen. Die laat haar niet alleen het bos zien, maar ook nieuwe inzichten in haar jonge leven. Wil ze eigenlijk koningin worden? En mag ze worden wat ze later worden wil?

Een actuele voorstelling over jezelf zijn én worden in deze wereld. Over straf krijgen en eerlijkheid. Hoe het afloopt? Dat weten we nog niet…

 

Thema: Jezelf zijn/ worden wat je wilt
Foto theater: Jelmer de Haas
Foto omslag natuur: Melanie Kranenburg

Zalig…heel leuk gebracht! De prinses en de kikker in een nieuw kleedje. Een ontwapenend duo…ben helemaal verkocht!

Mooi thema over jezelf zijn, Ook een beetje door genderrollen heen (geen schattig braaf prinsesje). Goed gespeeld, interactief en grappig.

Verfrissend. Bekend verhaal in een nieuw jasje. Leuke interactie met publiek.

 

Het was een hele leuke, grappige voorstelling en een gezellige ochtend. Top gedaan door Willemijn en Ruben! Heel los, interactief en de zaal deed geweldig mee.
Alice Bekkering – Theater Evertshuis Bodegraven

 

Theatergroep Nooitgedacht

Ruben en Willemijn vertellen, spelen, filosoferen en zingen verhalen voor jong en oud. Met een verhaal als basis nemen ze het publiek mee op reis. Dat doen ze niet alleen, maar altijd met behulp van live muziek en zelfgemaakte poppen. Daarnaast is de voorstelling interactief, stellen ze het publiek boeiende vragen en nemen de antwoorden mee in het verhaal. Kortom; een educatieve, toegankelijke levensles voor iedereen!

Theatergroep Nooitgedacht bestaat uit Ruben Wetzels en Willemijn Hordijk, allebei afgestudeerd als Docent Theater aan de Hogeschool voor de Kunsten. Ze groeiden op met de pootjes in de polder en kennen elkaar vanaf hun 10e levensjaar.

Zie ook