Gelukszoeker

door: Evi Rosiers
Lees verder

Boek deze voorstelling

of neem contact op: 030-272 30 22 /info@verteltheater.nl

Leeftijd
Familievoorstelling vanaf 8 jaar
Speelduur
45-50 min
Categorie
Cultuureducatie,
Prijzen
1 x 45 min € 350,=
2 x 45 min € 545,=
3 x 45 min € 750,=

excl € 60,= reiskn
excl 9% BTW

Gelukszoeker

Geluksverhalen voor grote mensen vanaf 8 jaar

‘Gelukszoeker’ is een voorstelling over geluk. Waar ligt het verstopt? Hoe word je rijk? Waarom verprutsen we het soms voor onszelf? Het antwoord op deze vragen zoekt verteller Evi Rosiers in oude volksverhalen uit o.a. de joodse, Arabische en Japanse cultuur. Maar hoeveel van die universele waarheid uit oude verhalen blijft nog overeind in onze complexe tijd? Zijn we gelukzoekers of ‘sucken’ we stiekem heel hard in onze zoektocht naar geluk?

Evi Rosiers Geluksucker 1Gelukszoeker is een dompelbad in traditionele vertelkunst/storytelling. In humoristische beschouwingen biedt Evi Rosiers een vertrekpunt voor filosofische en maatschappijkritische beschouwingen.

De voorstelling werd gemaakt voor de eerste graad van het middelbaar onderwijs, maar is in werkelijkheid geschikt voor groot en klein vanaf 8 jaar.

Concept en spel: Evi Rosiers

Kijkdozen: Ann Convents

Deze voorstelling speelde in 2023 op het International Storytelling Festival in Alden Biesen, in bibliotheek ‘De Driehoek’ in Ekere

Evi Rosiers


origineel, vernieuwend en boordevol humor

Evi Rosiers is een brok energie die het stil maakt in de harten van haar publiek. Verhalen die zij vertelt dóen iets met je. Ze doet niet aan vrijblijvend, ze wil raken. Ook met humor. Haar speelstijl werd al ‘meesterlijk nonchalant’ genoemd en dat kan kloppen. Evi Rosiers is een onverbeterlijke speelvogel die streeft naar een bijzondere soort perfectie. Zij studeerde af als laureaat ‘storytelling’ aan de Podiumacademie, Lier (B) en is met haar eerste avondvoorstelling ‘Upperdare Littéraire’ gaandeweg theaters van Vlaanderen aan het veroveren. Haar eerste stapjes in de comedy leverden haar al een selectie op voor Humo’s Comedy Cup en een plek in de halve finale van het Leeuwarder Cabaretfestival.

 

Zie ook