En niemand wist waarom

door: Simone Vertelt
Lees verder

Boek deze voorstelling

of neem contact op: 030-272 30 22 /info@verteltheater.nl

Leeftijd
4 t/m 9 jaar
Speelduur
45 min
Categorie
Cultuureducatie, Theater,
Prijzen
1 x 45 min € 500,=
2 x 45 min € 750,=
3 x 45 min € 1000,=
excl € 100,= reiskn <150 km
( 2 personen)
excl 9% BTW
max 100 lln

Simone Vertelt 


Simone Vertelt maakt interactieve vertelvoorstellingen omlijst met prachtige live muziek van veelzijdig muzikant Dorus van den Boomen, en vertelster Simone van Laar.

Simone is theatermaker, freelance theaterdocent en docent in het primair onderwijs. Ze studeerde aan de HKU als docerend theatermaker, volgde de Pabo aan de Hogeschool Utrecht en deed daar ook een minor filosofie, wereldreligie en spiritualiteit. Simone houdt van verhalen verzinnen, vertellen en spelen en doet dat het liefste voor kinderen.

Voor de voorstelling ‘En niemand wist waarom’ werkt Simone samen met Dorus. Hij is een veelzijdig muzikant, docent, dirigent en arrangeur. Dorus studeerde af aan het conservatorium in Amsterdam als docent muziek, speelt in het Ricciotti Ensemble en in de Omniband en is de vaste dirigent van jeugdorkest Het Camerata Bloemendaal

En niemand wist waarom

En niemand wist waarom is een interactieve vertelvoorstelling omlijst met prachtige live muziek. Een modern sprookje voor kinderen vanaf 4 jaar over verdrietig mogen zijn zonder dat je weet waarom, iemand heel graag willen helpen en de moed om voor jezelf op te komen en uit te spreken wat je voelt.

‘Ergens, in een land hier niet zo ver vandaan leefden eens een koning en een koningin. Op een dag begint de koningin te huilen en kan er niet meer mee stoppen. De koning is radeloos en gaat met behulp van de kinderen op zoek naar manieren om de koningin op te vrolijken. Alleen is er één ding dat hij daarbij over het hoofd ziet…’

 

Concept, tekst en spel: Simone van Laar.
Muziek: Dorus van den Boomen
Illustraties: Emmie van der Veen en Mai Meuleman

Zie ook