Clowntje Pompidoe, waar ga je naartoe?

door: Niels Brandaan Cotterink
Lees verder

Boek deze voorstelling

of neem contact op: 030-272 30 22 /info@verteltheater.nl

Leeftijd
vanaf 4 jaar
Speelduur
45 minuten
Categorie
Cultuureducatie, Theater,
Prijzen
Per 1 jan 2023
1 x 45 min € 495,=
2 x 45 min € 825,=
3 x 45 min € 1155,=

schoolvoorst. in theater
1 x 45 min: € 660,=
2 x 45 min: € 1045,=
3 x 45 min: € 1320,=

In Theater vrije vrst € 715,=

excl € 60,= reiskn
excl 9% BTW

School max 90 lln
Theater max 150 lln

Clowntje Pompidoe,  waar ga je naartoe?

Naar het boekje van Elzbieta

niels brandaan cotterink Clowntje PompidoeEen pareltje voor de allerjongsten. Ontwapenend, met prachtige liedjes en verrassend geluidsdecor.
Het jongetje Pompidoe ziet eruit als een clowntje. Samen met zijn oma woont hij in het huisje naast Het Prinsenpark.  Iedere avond leest Oma voor uit het boek over de wilde dieren.

Op een dag besluit Pompidoe op zoek te gaan naar de wilde dieren. Op blote voeten sluipt hij het huisje uit, klimt op de ladder van de tuinmannen en vraagt aan de torenhaan of hij een wild dier is. De torenhaar draait en piept in de wind, maar antwoordt niet. De mussen vertellen Pompidoe dat de wilde dieren bij de zee wonen, aan het einde van de aarde. Op de rug van de pony rijdt hij naar het einde van de aarde.

Ondertussen maakt oma zich ongerust. Ze breit een warme sjaal voor haar kleinzoon omdat het koud begint te worden, maar Pompidoe is nergens te vinden.

Foto Jan Danes

“Goede en mooie voorstelling, wat een fijne man om naar te kijken en luisteren! En ontzettend leuk met klasje erbij die leuk mee deden.”

“Ik vind dat elke bibliotheek Niels Brandaan een keer moet boeken. Wat een verteller!” –  Karin Horst – Bibliotheek Eemland

Niels Brandaan Cotterink

25 jaar een bezield vertelkunstenaar

Niels Brandaan is een buitengewoon bevlogen verhalenverteller en theatermaker. Een meester in de vertelkunst die voor velen een inspiratiebron is gebleken.  Niels verstaat de kunst van het vertellen en de taal van de verbeelding. In zijn voorstellingen smelt hij taal, geluid, spel, muziek, beeld, object en beweging moeiteloos samen  tot een onvergetelijke beleving op de scholen en in de theaters. Hij speelt alleen vanaf een stoel, in samenwerking met muzikant(en), soms in een door hem samengesteld decor en altijd in verbinding met zijn publiek.

Zie ook