Upperdare Littérair

door: Evi Rosiers
Lees verder

Boek deze voorstelling

of neem contact op: 030-272 30 22 /info@verteltheater.nl

Leeftijd
vanaf 16 jaar/volwassenen
Speelduur
80 min(zonder pauze)
Categorie
Theater,
Prijzen
80 min € 750,=
(zonder techniek)

Theater 80 min € 1150,=
Vrije vrst - incl technicus

Klein circuit /prive
80 min € 485,=

excl € 120,= reiskn
excl 9% BTW

Upperdare Littéraire 

Waarom is het huwelijk geen garantie op frequente seks? Waarom zijn vrouwen die veelvuldig de koffer induiken ‘goedkoop’ en niet ‘onvolprezen’?

Evi Rosiers Upperdare LitterairIn humor en verhalen onderzoekt Evi Rosiers onze kijk op seksualiteit en rekent ze af met haar eigen verwachtingen en teleurstellingen. De voorstelling werd een ode aan de erotische verbeelding. Met dit debuut is Rosiers de harten van het Vlaamse publiek aan het veroveren. Is Nederland klaar voor haar?

 

“Rosiers weet met een meesterlijke nonchalance en aandoenlijke zelfspot een voorstelling neer te zetten die tegelijk opwindend, vertederend en hilarisch is” ⭐️⭐️⭐️⭐️
– Quinten Friederichs, komiek

 

Evi Rosiers


origineel, vernieuwend en boordevol humor

Evi Rosiers is een brok energie die het stil maakt in de harten van haar publiek. Verhalen die zij vertelt dóen iets met je. Ze doet niet aan vrijblijvend, ze wil raken. Ook met humor. Haar speelstijl werd al ‘meesterlijk nonchalant’ genoemd en dat kan kloppen. Evi Rosiers is een onverbeterlijke speelvogel die streeft naar een bijzondere soort perfectie. Zij studeerde af als laureaat ‘storytelling’ aan de Podiumacademie, Lier (B) en is met haar eerste avondvoorstelling ‘Upperdare Littéraire’ gaandeweg theaters van Vlaanderen aan het veroveren. Haar eerste stapjes in de comedy leverden haar al een selectie op voor Humo’s Comedy Cup en een plek in de halve finale van het Leeuwarder Cabaretfestival.

 

Zie ook