Groei!

door: Theatergroep Nooitgedacht
Lees verder

Boek deze voorstelling

of neem contact op: 030-272 30 22 /info@verteltheater.nl

Leeftijd
vanaf 4 jaar
Speelduur
45 min
Categorie
Cultuureducatie,
Prijzen
1 x 45 min € 550,=
2 x 45 min € 800,=
3 x 45 min € 1.000,=

School max 80 - 90 lln
In theater max 125 pers.
excl € 120,= reiskosten ( 2 personen)
excl 9% BTW

Groei! 

Naar het verhaal “Ieorg Idur” van Roald Dahl.

Theatergroep Nooitgedacht Groei! 071_Foto Jelmer de Haas_WEBDit verhaal speelt zich af in een flat met heel veel verdiepingen, maar vooral met veel balkons. Meneer Hoppe heeft zo’n balkon, met prachtig uitzicht op het balkon onder hem. Daar woont mevrouw Zilver, met haar schildpad Rudi. Schildpad Rudi is klein, maar fijn. Toch zou mevrouw Zilver graag hebben dat hij wat groter was. Meneer Hoppe, die smoorverliefd is op mevrouw Zilver, kan haar daar wel mee helpen. Hij bedenkt een spreuk waardoor Rudi razendsnel groeit, of lijkt dat maar zo?

Een voorstelling over groter worden, opgroeien en de voordelen van klein zijn.

Leeftijd: vanaf 4 jaar
Speelduur: 45 minuten
Met lesbrief
Thema: Groeien
fotograaf Melanie Kranenburg

Theatergroep Nooitgedacht

Filosofisch verteltheater met liedjes en poppen

Ruben en Willemijn vertellen, spelen, filosoferen en zingen verhalen voor jong en oud. Met een verhaal als basis nemen ze het publiek mee op reis. Dat doen ze niet alleen, maar altijd met behulp van live muziek en zelfgemaakte poppen. Daarnaast is de voorstelling interactief, stellen ze het publiek boeiende vragen en nemen de antwoorden mee in het verhaal. Kortom; een educatieve, toegankelijke levensles voor iedereen!

Theatergroep Nooitgedacht bestaat uit Ruben Wetzels en Willemijn Hordijk, allebei afgestudeerd als Docent Theater aan de Hogeschool voor de Kunsten. Ze groeiden op met de pootjes in de polder en kennen elkaar vanaf hun 10e levensjaar

Zie ook