Jonathan de Zeemeeuw

door: Niels Brandaan Cotterink
Lees verder

Boek deze voorstelling

of neem contact op: 030-272 30 22 /info@verteltheater.nl

Leeftijd
Vanaf 6 jaar
Speelduur
50 min
Categorie
Cultuureducatie, Digitale Film versie, Theater,
Prijzen
Per 1 jan 2023
1 x 50 min € 550,=
2 x 50 min € 880,=
3 x 50 min € 1210,=

schoolvoorst. in theater
1 x 50 min: € 660,=
2 x 50 min: € 1045,=
3 x 50 min: € 1320,=

In Theater vrije vrst € 715,=

excl € 60,= reiskn
excl 9% BTW

School max 120 lln
Theater max 150 lln

Jonathan de Zeemeeuw 

Naar Jonathan Livingston Zeemeeuw van Richard Bach 

Niels Brandaan Cotterink Jonathan de Zeemeeuw 2 foto Gerda HoogendijkEen verhaal over jezelf zijn en het ontwikkelen en delen van je talenten. 

In deze sprankelende vertelvoorstelling vol humor, vertelt en verbeeldt Niels Brandaan het verhaal van Jonathan de Zeemeeuw. Jonathan is een jonge zeemeeuw en wil de beste vlieger van de wereld worden. Hij oefent dag en nacht en ontdekt fabelachtige vliegtechnieken.

Zijn vader, die aan het hoofd staat van de meeuwenkolonie, stelt zijn prestigieuze vlieggedrag echter niet op prijs. Na een botsing van 560km per uur met Freek de Zeemeeuw is de maat vol. Jonathan wordt door zijn vader uit de  kolonie gezet.

Dan begint voor Jonathan een lange eenzame reis rond de wereld. Pas als Jonathan Chang, de Blauwe Maanvogel ontmoet, bedenkt hij zich en keert terug naar de groep.

 

Past bij thema kinderboekenweek 2021.

Een verhaal over jezelf zijn en het ontwikkelen en delen van je talenten. 

“Niels Brandaan is zo ijzersterk hoe hij de jonge ambitieuze Zeemeeuw Jonathan neerzet… Dus…!   Ik kwam niet meer bij van het lachen.”

 

Wat hebben we genoten van de voorstelling. De kinderen waren erg betrokken en enthousiast. Niels voelde goed de belevingswereld van de kinderen aan. We hebben genoten.
Jeannette Hommers – De Blauwe Morgenster

Niels ten voeten uit! Prachtig verteld…je voelt je helemaal een meeuw. Niels heeft een aparte stijl die hem bijzonder goed afgaat. Zalige voorstelling voor jongere kinderen.
Katrijn Beelen – Vertelfestival Alden Biesen

Niels Brandaan Cotterink

Een bevlogen en begenadigd vertelkunstenaar  Niels Brandaan Cotterink is een verhalenverteller en theatermaker in heel zijn wezen. Al ruim 25 jaar een meester in de vertelkunst, met een tomeloze verbeeldingskracht en rijke fantasie. Keer op keer weet hij met zijn fijnzinnige vakmanschap zijn publiek te verwonderen. Treed binnen in de wereld van de verbeelding!  

 

Zie ook