Galileo Hannibal Colombus Blauw

door: Meneer Zee – Jan de Maeyer
Lees verder

Boek deze voorstelling

of neem contact op: 030-272 30 22 /info@verteltheater.nl

Leeftijd
vanaf 6 jaar
Speelduur
50 min
Categorie
Cultuureducatie, Digitale Film versie, Theater, Voortgezet Onderwijs CKV,
Prijzen
Per 1 jan 2023
1 x 50 min: € 600,=
2 x 50 min: € 800,=
3 x 50 min: € 1000,=
met tekeningen van kunstenares

excl €70,= reiskn/dag
excl 9% BTW
school max 80 lln
theater max 150 lln
verduisterde ruimte

Galileo Hannibal Colombus Blauw  

Vogel Galileo wijkt een beetje af. Hij wil zijn grenzen verruimen, weten of de aarde rond is of plat, terwijl het voor de andere vogels duidelijk is: het is een wedstrijd. Wie het grootste nest bouwt, het dikste ei legt of de grootste worm vindt, wint. Maar Galileo heeft er genoeg van en trekt er op uit. Hij beleeft onderweg bloedstollende avonturen en maakt fantastisch veel vrienden.

met 3D-tekeningen en live muziek

Duur: 50 minuten

Spel: Jan De Maeyer en Gitte Vancoillie

Meneer Zee

Doet mensen geloven met wijdopen ogen. 

Meneer Zee houdt van vertellen, van het worstelen met woorden, het zoeken van zinnen, terwijl hij ze vormt met zijn mond en met zijn stem, die stijgt en daalt en sluipt en slaat en streelt en af en toe een sprintje trekt. Mensen doen geloven met wijdopen ogen. Prevelende lippen. Een hart dat slaat op zijn ritme.

Al meer dan vijftien jaar schuimt Jan de Maeyer als Meneer Zee in Vlaanderen scholen en bibliotheken af met zijn vertellingen, al dan niet opgesmukt met muzikanten, kunstenaars en filosofen. Per jaar kijkt hij meer dan tienduizend luisteraars in de ogen. Hij vertelt voor wiebelkonten van drie, speelvogels van zes, lachbekken van negen, mopperkonten van twaalf, criticasters van vijftien… Kortom voor alle leeftijden.  

 

Zie ook