Ginder

door: Theater Hutsepot – Tom Van Mieghem
Lees verder

Boek deze voorstelling

of neem contact op: 030-272 30 22 /info@verteltheater.nl

Leeftijd
vanaf 4 jaar
Speelduur
20 min
Categorie
Cultuureducatie,
Prijzen
3 korte voorstellingen voor de prijs van 1 lange
3 x 20 min € 660,=
6 x 20 min € 1080,=
excl reiskn vanaf Antwerpen
excl 6% BTW)
incl 2 live muzikanten
schoolvoorst max 100 lln.
Theatervoorst. max 200 lln.

Ginder

Een korte woordloze, poëtische mobiele act over  verlangen naar elkaar, pogingen en mislukkingen, het vallen en weer opstaan.
Verteltheater zonder bestaande woorden, maar met poppen en verhalende muziek. Toegankelijk en boeiend voor iedereen vanaf 4 jaar. Ideaal om alle leerlingen van de hele school een korte voorstelling te laten meemaken of voor familiepubliek. Ginder kan in de zaal gespeeld worden, maar kan ook als straattheatervoorstelling.

Vader en zoon of moeder en kind of groot en klein of God weet wat. Elk op hun eiland, veraf en toch dichtbij. Verlangen naar elkaar. Stap voor stap en poging na poging. En dan net wel of toch weer niet. Poëtische en hilarische mislukkingen maken een woordloos, interactief pareltje, geruggensteund door een tweekoppig orkest met gitaar, viool, percussie, kazou en nog veel meer.

De voorstelling is heel toepasselijk op het verhaal van heel wat vluchtelingen.
De moeilijkheden om ‘de overkant’ te bereiken, de mislukkingen, het vallen en weer opstaan, .. de onzekerheid.

Theater Hutsepot

Doorkruist reeds meer dan 8 jaar Vlaanderen met zijn eigenzinnig ‘muzikaal verteltheater’. Tom schildert de verhalen met een ongekend enthousiasme in je hoofd, maar ook de muziek en de zang vormen een wezenlijk onderdeel van de vertelling. Peter Verberckmoes bespeelt zowat alle instrumenten.

 

Zie ook