Eend met Kerst De Tovervinger

door: Marjo Dames
Lees verder

Boek deze voorstelling

of neem contact op: 030-272 30 22 /info@verteltheater.nl

Leeftijd
v.a. 4 jaar / v.a. 6 jaar
Speelduur
45 - 50 min
Categorie
Prijzen
1 x 45 min € 420,-
2 x 45 min € 750,-
3 x 45 min € 1150,-

Excl Reiskosten € 60,=
excl 6% BTW

Eend met Kerst, De Tovervinger

Grappig verteltheater naar de Tovervinger van Roald Dahl. Kerstverhaal geïnspireerd op een sprookje. Humor met een tikje spanning.

Daar zat de familie Beentjes dan, hoog in een boom waar de wind hen om de oren fluit, met sneeuwvlokken in hun nek en een kerstdiner van regenwurmen. Pas als ze beloven om nooit meer eend te eten, verbreekt de betovering en kunnen ze terug naar huis om Kerst te vieren. Maar wacht eens, wie zien ze daar verschrikt wegrennen? Is dat niet hun buurmeisje? Zou zij er misschien meer van weten…?

Een familie die altijd op dieren jaagt wordt tijdens de Kerstdagen per ongeluk betoverd waarbij ze in dieren veranderen. Ze weten niet waar ze als eend de nacht moeten doorbrengen, en wat eten eenden eigenlijk met Kerstmis? De Eenden worden in mensen omgetoverd en halen alles in de boerderij overhoop. Gelukkig loopt het goed af.

Na afloop van deze kindertheater voorstelling krijgen de kinderen van verhalenverteller Marjo Dames een eigen tovervinger, om uit te proberen.

Marjo Dames

Vertelt haar verhalen op eigenzinnige, theatrale wijze.
Verhalenverteller Marjo met een grappig kerstverhaal voor alle leeftijden. Kan schoolbreed voor de viering van het kerstfeest bij u op school. Marjo kruipt in de huid van de personages en omlijst met accordeonmuziek.

 

Zie ook