Verhalen van Meneer Zee Vertelfilmpjes digitaal of via Zoom

door: Meneer Zee – Jan de Maeyer
Lees verder

Boek deze voorstelling

of neem contact op: 030-272 30 22 /info@verteltheater.nl

Leeftijd
vanaf 6 jaar
Speelduur
5-15 min/ filmpje
Categorie
Digitale Film versie,
Prijzen
Filmpjes 20-30 min via Zoom
€ 250,= excl 21% BTW
Filmpjes via
http://www.vertelweb.be/

Live verhalen
1 x 30-45 min: € 450,=
2 x 30 -45 min: € 775,=
3 x 30 -45 min: € 900,=

excl €70,= reiskn/dag
excl 9% BTW
school max 80 lln

De Gelukkige prins

Een bewerking naar het sprookje van Oscar Wilde. Een zwaluw rust even uit op een statig standbeeld en wordt geraakt door de tranen die uit de ogen van het beeld komen. De vogel besluit het beeld te helpen. Dit is het begin van een verhaal vol van hulpvaardigheid en opoffering.

Het diepste geheim

Bovenop een hele hoge rots in de zee was een dorp, waar een klein meisje woonde.
Het meisje had een klein zakje in haar kleine jurkje, waar ze een klein geheimpje in bewaarde. Ze vraagt telkens aan haar moeder om het zakje wat groter te maken, zodat het geheimpje ook steeds groter kan worden. De zak werd steeds groter en groter, en het geheim werd ook steeds groter.

 

De Soepsteen

Een Iers volksverhaal over van niets iets bijzonders maken. Wanneer een vagebond honger heeft, bedenkt hij een slimme manier om gratis aan eten te komen. Hij maakt een wat dommige boerenvrouw wijs dat hij soep kan koken van een speciale steen. Hij krijgt een pan met water en stopt er de soepsteen in en langzaam maar zeker ontstaat er een heerlijke soep. Maar of dat nu door die steen komt…

Perentaart – Meneer Zee 6 – 10 jaar

De Gelukkige prins

Een bewerking naar het sprookje van Oscar Wilde.

 

Meneer Zee

Doet mensen geloven met wijdopen ogen.  Meneer Zee houdt van vertellen, van het worstelen met woorden, het zoeken van zinnen, terwijl hij ze vormt met zijn mond en met zijn stem, die stijgt en daalt en sluipt en slaat en streelt en af en toe een sprintje trekt. Mensen doen geloven met wijdopen ogen. Prevelende lippen. Een hart dat slaat op zijn ritme.
Meneer Zee vertelt diverse korte verhalen ook online digitaal via Zoom of met filmpjes

Zie ook