Kerstverhalen

door: Peter Faber
Lees verder

Boek deze voorstelling

of neem contact op: 030-272 30 22 /info@verteltheater.nl

Leeftijd
4+, 8+, volw
Speelduur
25-40 min
Categorie
Prijzen
1 x 25-40 min € 325,-
2 x 25-40 min € 525,-
3 x 25-40 min € 725,-
Excl Reiskosten € 50,=
excl 6% BTW

 Peter Faber

Vol passie en energie verleidt verteller Peter Faber zijn luisteraar om zich over te geven aan de werkelijkheid van het verhaal. Peter heeft ook kerstverhalen voor alle leeftijden voor de viering van het kerstfeest bij u op school.

Wat een fantastische verteller ben jij Peter Faber!
Compliment voor het geweldige kerstverhaal wat jij gisterenavond liet zien, horen, voelen en de gedachte bij de boodschap die het bevatte. Onze zintuigen werden optimaal gebruikt!

 

Het Driftige Keizertje
Naar het kerstverhaal van Paul Biegel

Een nukkige en schreeuwerige keizer heeft soms driftige buien. Wanneer het kerstavond is, wil hij het echte kerstverhaal horen en roept zijn personeel om het hem te vertellen. Maar welk verhaal wil hij nou horen..? De lakeien gaan allen op zoek naar het kerstverhaal, maar bij ieder verhaal wordt de keizer driftiger omdat dit niet het goede kerstverhaal is.

speelduur: 25 min
leeftijd v.a. 8 jaar/ volwassenen

 

De Twaalf Maanden
Een kerstbewerking van het sprookje De Twaalf Maanden, een Vrouw Holle sprookje.

Een moeder woont samen met haar dochter Radka en haar stiefdochter Polina aan de voet van de bergen. Radka is alles voor haar en wordt ontzettend verwend, Polina kan ze niet uitstaan, helemaal niet omdat zij mooier en slimmer is dan Radka. Om haar te straffen moet Polina alles doen wat Radka haar vraagt. En zeker nu het kerst is, verwacht ze dat Polina haar dingen brengt die er helemaal niet in deze tijd van het jaar kunnen zijn. Toch slaagt Polina er iedere keer in het onmogelijke te volbrengen. Zij krijgt hierbij hulp van 12 wijze mannen. Als Radka op een goede dag deze mannen ook tegenkomt, krijgt ze echter niet de hulp die haar stiefzusje kreeg…

Een mooi kerstverhaal bij het kerstfeest op school.

speelduur: 15 min
leeftijd: 4-8 jaar

De belofte van de harpspeler

Een in het hele land beroemde muzikant wordt door de koning gevraagd voor hem te komen spelen. Hij gaat op weg, maar belooft zijn vrouw, zijn kind en zijn kleine bruine hondje dat hij Kerstmis met hen thuis zal vieren. En wat de koning ook probeert om hem bij zich te houden en hoe zwaar de weg naar huis ook is, de harpspeler moet en zal zijn belofte nakomen…

speelduur: 15 min
leeftijd: va 6 jaar

Zie ook