Nooit genoeg!

door: Niels Brandaan Cotterink
Lees verder

Boek deze voorstelling

of neem contact op: 030-272 30 22 /info@verteltheater.nl

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Speelduur
40 min
Categorie
Cultuureducatie, Digitale Film versie, Theater,
Prijzen
Per 1 jan 2023
1 x 45 min € 495,=
2 x 45 min € 825,=
3 x 45 min € 1155,=

schoolvoorst. in theater
1 x 45 min: € 660,=
2 x 45 min: € 1045,=
3 x 45 min: € 1320,=

In Theater vrije vrst € 715,=

excl € 60,= reiskn
excl 9% BTW

School max 90 lln
Theater max 150 lln

 Nooit genoeg!

Geïnspireerd door het wereldberoemde prentenboek Rupsje Nooitgenoeg

Een vertelling over verandering, hoop en liefde.

Niels Brandaan Cotterink Nooit Genoeg foto Jelmer de HaasEen wollig eitje, waardig gedragen door een blad aan de tak van een appelboom, ligt hoog en droog te wachten in de zon. Op een dag komt het eitje uit en ziet het rupsje het licht. “Woh dan!” zegt ze.

Hongerig als een paard zet zij haar stevige kaken in een sappige appel en knaagt zich gulzig een weg door het vruchtvlees. Dagen achtereen eet zij zich door van alles heen. Maar genoeg heeft zij nooit.

Na het eten van een suikerspin bezint zij zich en spint van haar gedachten een huisje waarin zij aan een nieuw leven begint.

 

“Prachtig spel, ongelooflijk wat hij laat zien met zijn spel en de weinige attributen. Goed verhaal, voor iedereen herkenbaar.”

“Niels is een kunstenaar pur sang. Niels vertelt met veel passie, ritme en rijm het alom bekende verhaal van rupsje Nooit genoeg. Poëtische intieme voorstelling, ook voor volwassenen.”

 

“De voorstelling van Niels Brandaan was geweldig, de kinderen hebben enorm genoten.” – Lourdesschool – West-Beemster

Niels Brandaan Cotterink

Niels Brandaan Cotterink is verhalenverteller en theatermaker in heel zijn wezen. Een meester in de woordkunst en vertelkunst met een tomeloze verbeeldingskracht en rijke fantasie. Zijn solovoorstellingen getuigen al ruim 25 jaar van fijnzinnig vakmanschap en weet hij zijn publiek keer op keer te verwonderen in de wereld van de verbeelding.

Naast verteller is Niels Brandaan regisseur, trainer, coach en artistiek directeur van Verhalenhuis Brandaan voor Vertelkunst & Verbeelding in Orvelte in Drenthe.
Niels genoot zijn opleidingen aan de Toneelschool Maastricht en de Pedagogische Academie Den Haag. Hij maakte bewerkingen van grote klassieken zoals Orpheus & Eurydice en Romeo & Julia, verhalen van Oscar Wilde en hedendaagse (jeugd)literatuur van o.a. Astrid Lindgren, Hector Malot, Tonke Dragt en Armando.

Zie ook