Nooit genoeg!

door: Niels Brandaan Cotterink
Lees verder

Boek deze voorstelling

of neem contact op: 030-272 30 22 /info@verteltheater.nl

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Speelduur
40 min
Categorie
Cultuureducatie, Theater,
Prijzen
1 x 45 min € 450,=
2 x 45 min € 750,=
3 x 45 min € 1050,=

In Theater
schoolvoorst. in theater
1 x 45 min: € 600,=
2 x 45 min: € 950,=
3 x 45 min: € 1200,=

excl € 50,= reiskn
excl 9% BTW

School max 90 lln
Theater max 150 lln

Niels Brandaan Cotterink

Niels Brandaan Cotterink is verhalenverteller en theatermaker in heel zijn wezen; Een meester in de woord-, en vertelkunst met een tomeloze verbeeldingskracht en rijke fantasie. Ruim 25 jaar getuigen zijn solovoorstellingen van fijnzinnig vakmanschap en weet hij zijn publiek keer op keer te verwonderen in de wereld van de verbeelding.

Naast verteller is Niels Brandaan regisseur/ trainer/ coach en artistiek directeur van Verhalenhuis Brandaan voor Vertelkunst & Verbeelding in Orvelte, Drenthe.

Een creatieve broed- en verblijfplaats waar Niels en anderen de kunst en de kunde van het vertellen  en de mondelinge overdracht onderzoeken en ontwikkelen.

Niels genoot zijn opleidingen aan de Toneelschool Maastricht en de Pedagogische Academie Den Haag. Naast zelfgeschreven verhalen, maakte hij bewerkingen van grote klassieken zoals Orpheus en Eurydice en Romeo en Julia, verhalen van Oscar Wilde en hedendaagse (jeugd)literatuur van o.a. Astrid Lindgren, Hector Malot, Tonke Dragt en Armando.

 Nooit genoeg!

Geïnspireerd door het wereldberoemde prentenboek Rupsje Nooitgenoeg

Een oneman musicalvertelling over verandering, hoop en liefde.

Een wollig eitje, waardig gedragen door een blad aan de tak van een appelboom, ligt hoog en droog te wachten in de zon. Op een dag komt het eitje uit en ziet het rupsje het licht. “Woh dan!” zegt ze. Hongerig als een paard zet zij haar stevige kaken in een sappige appel en knaagt zich gulzig een weg door het vruchtvlees. Dagen achtereen eet zij zich door van alles heen. Maar genoeg heeft zij nooit. Na het eten van een suikerspin bezint zij zich en spint van haar gedachten een huisje waarin zij aan een nieuw leven begint.

 

Zie ook