Jij bent alle liefde

door: Niels Brandaan Cotterink
Lees verder

Boek deze voorstelling

of neem contact op: 030-272 30 22 /info@verteltheater.nl

Leeftijd
vanaf 8 jaar
Speelduur
50 min
Categorie
Cultuureducatie, Theater,
Prijzen
1 x 50 min € 550,=
2 x 50 min € 880,=
3 x 50 min € 1210,=

schoolvoorst. in theater
1 x 50 min: € 660,=
2 x 50 min: € 1045,=
3 x 50 min: € 1320,=

In Theater vrije vrst € 715,=

excl € 60,= reiskn
excl 9% BTW

School max 120 lln
Theater max 150 lln

Jij bent alle Liefde 

Naar het gelijknamige boekje van Meneer Zee & Gitte Vancoillie

Een avontuurlijk verhaal over twee kinderen, die hun huis en haard ontvluchten en op zoek gaan naar een liefdevol bestaan. Een betoverende vertelvoorstelling met vindingrijk geluids – en beelddecor.

Over armoede, rijkdom, vertrouwen, de waarde van liefde en de kracht van Moeder Natuur.

“Ergens op de wereld woont een meisje. Haar naam is Hoop. Hoop woont in een gele wolkenkrabber. Zij heeft alles en toch is zij verdrietig. Onder de stad is nog een wereld. In de riolen woont het jongetje Wil. Hij is lid van de familie inbreker. Wil kijkt altijd om zich heen en vertrouwt niemand. Hoop en Wil ontvluchten hun bestaan, ontmoeten elkaar, gaan samen op pad en ontdekken een prachtig eiland…

 

Tijdens deze vertelvoorstelling stapt Niels Brandaan in de rol van dakloze Rinus de Vet. Rinus woont in de gevangenis. Terwijl Rinus poffertjes en crackertjes bakt voor de kinderen in de gevangenis, steekt hij hen een hart onder de riem door het vertellen van het verhaal Jij bent alle Liefde:

Er is moed voor nodig om op avontuur te gaan en je hart te volgen, om jezelf te ontdekken en te zijn wie je bent.

Met lesbrief en lesmateriaal

Niels Brandaan Cotterink

Een bevlogen en begenadigd vertelkunstenaar

Niels Brandaan Cotterink is verhalenverteller en theatermaker in heel zijn wezen, een meester in de woord-, en vertelkunst met een tomeloze verbeeldingskracht en rijke fantasie. Ruim 25 jaar getuigen zijn solovoorstellingen van fijnzinnig vakmanschap en weet hij zijn publiek keer op keer te verwonderen in de wereld van de verbeelding.

“Mooie kundige verhalenverteller- prachtig verhaal”.

“Niels is een aimabele en soms grappige verteller, die veel contact maakt met het publiek. Daar houd ik van.”De vertelling over het meisje en de jongen vond ik het sterkst en erg mooi, met leuke publieksinteractie (geluid van de trein).”

Zie ook