Jan de Tovenaarsleerling

door: Theater Hutsepot – Tom Van Mieghem
Lees verder

Boek deze voorstelling

of neem contact op: 030-272 30 22 /info@verteltheater.nl

Leeftijd
6-12 jaar
Speelduur
50 min
Categorie
Theater,
Prijzen
1 x 45-50 min € 660,=
2 x 45-50 min € 1080,=
3 x 45-50 min € 1490,=

excl reiskn vanaf Antwerpen
excl 9% BTW

schoolvoorst max 100 lln
Theatervoorst. max 200 lln

Jan de Tovenaarsleerling 

Deze hilarische en soms spannende voorstelling won de 1e prijs op kindertheaterfestival Spekken.

Janneman wint 1e prijs op Jeugdtheater festival Spekken

Een hilarische en bibber-spannende voorstelling. Jan woont in armoede, in een klein, vochtig en veel te koud huis met mama en papa, en neemt op een dag het wijze besluit om de wereld in te trekken, op zoek naar het geluk.
Maar ja, waar vind je het geluk: in de lucht, op de grond, in het water, in het bos of in een klein hoekje? En hoe ziet het geluk eruit? groot, groen, klein of geel? De vragen razen door Jans hoofd, maar de tijd dringt en de nacht wordt zwart en koud …

De muziek en de geluiden maken de vertelvoorstelling zo mogelijk nog spannender en de liederen maken zorgen ervoor dat je moet meeleven.

Een muzikale en interactieve voorstelling, waarbij de toeschouwers van begin tot eind op het puntje van hun stoel zitten.

 

“Waanzinnig goed en leuk ingespeeld op de reacties van de kinderen, leuke liedteksten, duidelijke herhalingen, genieten van begin tot eind !”  (reactie van een programmeur)

Verteller: Tom van Mieghem
Muziek: Peter Verberckmoes

Theater Hutsepot

Met eigenzinnig ‘muzikaal verteltheater’.
Winnaar kinderjury 2015 Spekken Kindertheaterfestival Gent met zijn eigenzinnig ‘muzikaal verteltheater’. Tom van Mieghem schildert de verhalen met een ongekend enthousiasme in je hoofd. De muziek en de liedjes van Peter Verberckmoes vormen een wezenlijk onderdeel van de vertelling.

 

Met lesbrief

Zie ook