De Smart van Dionysos

door: Theatercollectief De Mooie Meisjes
Lees verder

Boek deze voorstelling

of neem contact op: 030-272 30 22 /info@verteltheater.nl

Leeftijd
12+
Speelduur
25 min
Categorie
Cultuureducatie, Theater,
Prijzen
3 x 30 min: € 900,=
(alleen per 3x te boeken)
4 spelers

excl € 100,= reiskn/per dag
excl 9% BTW

Werkt het beste in een café setting.

Theatercollectief De Mooie Meisjes

Winnaar Publieksprijs Cafétheaterfestival 2017.
Theatercollectief De Mooie Meisjes bestaat uit drie spelers met een gedeelde interesse in de Griekse mythologie in combinatie met een gezamenlijke voorliefde voor energiek, intiem verteltheater.

Theatercollectief De Mooie Meisjes bestaat uit Marliz van Til, David Westera en Mika But, studerende aan de HKU, Toneelacademie Maastricht en ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten. Regisseur Tim Verbeek maakt het collectief compleet.

 De Smart van Dionysos

Uiterlijke schoonheid is onbelangrijk. Het karakter, dat is de smaak van een persoon. En geloof me, er is weinig zo belangrijk als de smaak…”

Theatergroep de mooie meisjes De Smart van DionysosDe Mooie Meisjes gaan verder waar de oude Grieken gestopt zijn! Met veel enthousiasme en luchtigheid brengen deze jonge theatermakers hun zelfgeschreven mythe ten tonele – geen zwaarmoedig gedoe; het is theater, geen geschiedenisles! De drie spelers nemen het publiek mee de verbeelding in naar de wereld van Dionysos, de wijngod die met de machtige Apollo strijd om de mooie Nifelia. Twee onsterfelijke goden, twistend om een wonderschoon sterfelijk meisje… Of zijn het niet de goden, maar de spelers die met elkaar in de knoop liggen?

De Mooie meisjes De Smart van Dionysos op CFT2017

 

Zie ook