Zomer vol verhalen

Zomer vol Verhalen is weer op de Utrechtse forten te zien, met diverse Vertellers van Het Verteltheater Eric Borrias, Peter Faber, Sahand Sahebdivani, Mia Verbeelen, Nancy Wiltink en Hans van Woerkom zullen je meenemen in hun verhalen.

Kom kijken op de prachtige locaties

Zomer vol verhalen

Deze zomer strijkt het festival Zomer vol Verhalen tussen 5 juli en 30 augustus neer op dertien oer-Hollandse locaties. Een uniek verhalenfestijn voor de hele familie. Ademloos luisteren naar meeslepende stemmen, met de ogen dicht wegdromen in een nieuw avontuur, stiekem zuchten of glimlachen en tussen de voordrachten door genieten van de natuur.

 

Forten en tuinen langs de Oude en Nieuwe Hollandse Waterlinie, de Stelling van Amsterdam en de Zuiderwaterlinie vormen het decor voor spannende, ontroerende, grappige en vooral mooie verhalen. Verhalen die je bij blijven, verhalen die je voor altijd meeneemt.
Achteroverleunend in een cultuurhistorische omgeving, liggend in het gras of hangend in een tuinstoel zeg je alle digitale media voor een middag vaarwel en laat je je betoveren door vertellers en de entourage van het fortenerfgoed. Natuurlijk kan je ook genieten van een hapje of drankje op een fortterras

meer informatie…