Zoek jij een leuke Stageplaats?

Wij zoeken per september 2023 nog een leuke enthousiaste stagiaire Evenementen Organisatie, of Marketing en Communicatie of CMV op MBO of HBO nivo.

Vind jij jeugdtheater, verhalen en kinderen leuk? En hou je van evenementen organiseren en aanpakken? Ben je servicegericht en handig met Social-Media en online Marketing?

Zie jij jezelf aan de slag gaan binnen de Nederlandse Jeugdtheater en Verteltheater wereld en wil je stage lopen bij een kleinschalig en creatief bedrijf? Dan kun je bij Het Verteltheater terecht!

Je gaat je bezig houden met het mede-organiseren van 2 evenementen (onze Presentatiedagen) en bezoekers werven, sociale media pagina’s onderhouden, alles regelen rondom artiesten en voorstellingen.

Theaterbureau Het Verteltheater is een impresariaat voor Verteltheater, Verhalenvertellers en jeugdtheater in Utrecht en vertegenwoordigt 20 vertellers en gezelschappen die 700 voorstellingen per jaar op scholen, bibliotheken, theaters en festivals spelen.

Als stagiair(e) ben je mede-organisator van 2 presentatiedagen op 21 november 2023 en 5 februari 2024 in Cultureel Centrum Parnassos in Utrecht met elke dag 14 voorstellingen, waar 23 klassen (650 schoolkinderen) komen kijken.
Je denkt mee over de invulling en aankleding van de dag, gaat scholen indelen voor de voorstellingen, coordineert 6 vrijwilligers, ontvangt bezoekers en artiesten, en organiseert de lunch en borrel voor 100 personen.
Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de marketing-content en communicatie van het bureau en de vertellers: website onderhouden en updaten, Nieuwsbrief, social media, en je organiseert Direct Mailingen in oktober en januari.

Wij verwachten:

Je studeert Evenementen Organistatie Marketing en Communicatie of, CMV, of Kunst management op MBO of HBO nivo.
Je vind jeugdtheater en kinderen leuk. Je houdt van organiseren en aanpakken, bent servicegericht, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt enige kennis van social-media en online- marketing.

Wij bieden:

Een inspirerende en fijne werkplek waar je deel uit maakt van een klein team. Je krijgt de mogelijkheid om een eigen bijdrage te leveren en eigen plannen te ontwikkelen. En daarbij doorgroeimogelijkheden in het bureau, netwerk opbouw, flexibele werktijden en gezelligheid. Wij zijn een SBB erkend leerbedrijf.

Stageperiode:

Wij zoeken een stagiair voor minimaal 6 maanden t/m februari (langer is ook mogelijk). We zoeken iemand die 2 tot 4 dagen per week beschikbaar is.

 

Contact:
Ben jij enthousiast? Heb je interesse in deze stageplek? Stuur je cv en een e-mail met je motivatie naar  Ernst Weerstra info@verteltheater.nl

Zie hier de stageplaats op Stagemarkt:
Stage Evenementen organisatie
Stage Marketing en communicatie