Vacature medewerker Theaterbureau Het Verteltheater – vervallen

Door de Corona crisis wordt de cultuursector zwaar getroffen. Programmeringen zijn sinds 15 maart geannuleerd en iedereen loopt inkomsten mis. Zo ook ons bedrijf, waardoor deze vacature helaas voorlopig is komen te vervallen.
Theaters en podia gaan nu voorzichtig aan weer open op kleine schaal, schoolvoorstellingen zijn nog niet mogelijk, vanaf september alleen kleinschalig, dus voorlopig is er helaas nog een vacaturestop.

 

Wij zoeken een leuke, enthousiaste, zelfstandige, daadkrachtige en flexibele ZZP-er. Omdat ons aanbod en de verkoop toeneemt zoeken we een extra man/vrouw op kantoor van Theaterbureau Het Verteltheater.

Functie: Medewerker Theaterbureau, verkoop en organisatie presentatiedagen.
Plaats: Utrecht
Omvang: 8-16 u/week op ZZP- basis

Presentatiedag Het Verteltheater in ParnassosTheaterbureau Het Verteltheater is al 25 jaar impresariaat voor Verteltheater, vertelkunst en jeugdtheater voor kinderen en volwassen. Wij vertegenwoordigen 20 top-vertellers en gezelschappen en jonge makers om op scholen, bibliotheken, theaters en festivals te spelen, en realiseren zo’n 700 voorstellingen per jaar. Ons kantoor zit in het Zimihc Theater Wittevrouwen in Utrecht.

Wij willen graag Verteltheater (vertelkunst en theater) toegankelijk maken voor iedereen, en een breed publiek inspireren in verbeelding, fantasie, creativiteit en emotionele ontwikkeling. Wij hebben de wereld wat moois te bieden, en willen een verschil maken door zoveel mogelijk kinderen, jongeren en volwassenen in aanraking te brengen met mooie inspirerende verhalen en verteltheater.

Zie onze website www.verteltheater.nl voor meer informatie.

Funktie:

Je bent medeverantwoordelijk voor de verkoop, PR en de organisatie van de 2 presentatiedagen van Het Verteltheater. Je hebt als taak zoveel mogelijk voorstellingen en workshops richting Theater, Bibliotheek, Basisonderwijs, Voortgezet Onderwijs en Culturele organisaties tot stand te brengen, en dit zo goed mogelijk af te handelen. En daarnaast het produceren van onze jaarlijkse catalogus en het organiseren van onze jaarlijkse 2 presentatiedagen in november en februari.

Wat wij verwachten:

Je hebt een relevante opleiding zoals Evenementen Organisatie, CMV, Cultuurmanagement of Kunstmanagement op MBO / HBO nivo, of theateropleiding.
Je hebt grote affiniteit met en enthousiasme voor theater, Verteltheater, verhalen en jeugdtheater voor kinderen, jongeren en volwassenen. Je houdt van organiseren en aanpakken, bent enthousiast, servicegericht, daadkrachtig, verantwoordelijk en nauwgezet.
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent een netwerker en hebt enige kennis en ervaring van onlinemarketing/social media. Jouw vaardigheden, passie en aansluiting in ons team zijn belangrijker dan werkervaring en opleiding.
En tot slot ben je bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Utrecht

Wat wij bieden:

Een inspirerende en fijne werkplek waar je deel uit maakt van een klein team, en een verbonden gepassioneerde groep vertellers en makers. Je krijgt de mogelijkheid om een eigen bijdrage te leveren en eigen plannen te ontwikkelen. En daarbij doorgroeimogelijkheden in het bureau, opbouwen van je netwerk, flexibele werktijden en gezelligheid.
Verdiensten op basis van ZZP-uurtarief.

Contact:
Ben jij enthousiast? Heb jij interesse in deze functie?
Stuur je cv en een e-mail met je motivatie naar Ernst Weerstra info@verteltheater.nl