Stage Oproep. Zoek jij een stage?

Wij zoeken per september nog een leuke enthousiaste stagiaire Evenementen Organisatie, Sociaal Cultureel werk of CMV op MBO of HBO nivo.

Theaterbureau Het Verteltheater is een impresariaat voor Verteltheater, Verhalenvertellers en jeugdtheater in Utrecht en vertegenwoordigd 20 vertellers en gezelschappen om op scholen, bibliotheken, theaters en festivals te spelen.

Presentatiedag Het Verteltheater in ParnassosAls stagiair(e) ben je medeverantwoordelijk voor het organiseren van 2 presentatiedagen op 19 nov 2019 en 3 febr 2020 in Cultureel Centrum Parnassos in Utrecht met elke dag 14 voorstellingen, waar 23 klassen (650 schoolkinderen) komen kijken. Je denkt mee over de invulling en aankleding van de dag, gaat scholen indelen voor de voorstellingen, coordineert 6 vrijwilligers, ontvangt bezoekers en artiesten, en organiseert de lunch en borrel voor 100 personen.
Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de marketing-content en communicatie van het bureau en de vertellers: website onderhouden en updaten, Nieuwsbrief, social media, en je organiseert Direct Mailingen in oktober en januari.

Wij verwachten:

Je studeert Evenementen Organistatie, Sociaal Cultureel werk, CMV, of Kunst management op MBO of HBO nivo.
Je hebt affiniteit met jeugdtheater en met kinderen. Je houdt van organiseren en aanpakken, bent servicegericht, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt enige kennis van onlinemarketing/social media.

Wij bieden:

Een inspirerende en fijne werkplek waar je deel uit maakt van een klein team. Je krijgt de mogelijkheid om een eigen bijdrage te leveren en eigen plannen te ontwikkelen. En daarbij doorgroeimogelijkheden in het bureau, netwerk opbouw, flexibele werktijden en gezelligheid. Wij zijn een SBB erkend leerbedrijf.

Stageperiode:

Wij zoeken een stagiair voor minimaal 6 maanden t/m februari (langer is ook mogelijk). We zoeken iemand die 2 tot 4 dagen per week beschikbaar is.

 

Contact:
Ben jij enthousiast? Heb je interesse in deze stageplek? Stuur je cv en een e-mail met je motivatie naar  Ernst Weerstra info@verteltheater.nl