Onze Presentatiedag gemist ? Kijk online 23 november terug

Onze presentatiedag van 23 november was een heerlijke dag ! 
We zijn blij dat we net voor de gedeeltelijke Lockdown onze presentatiedag hebben gehad. Iedereen heeft ervan genoten om weer Live een hele dag voorstellingen te zien en elkaar te ontmoeten. Dat gaf ons allemaal een positief gevoel!  We hebben dat vorig jaar zo gemist, en misschien moeten we het voorlopig ook weer missen…?

Hieronder kan je een aantal van de vele mooie reacties lezen die we op de voorstellingen kregen.
De nieuwe voorstelling Nooit Genoeg! van Niels Brandaan Cotterink was een pareltje en Meneer Zee overweldigde ons allemaal met een prachtige Beesterij, waarna Hilde Rogge met een humorvolle en ook ontroerende Annabel Snottebel afsloot.
The Klezmer Society maakte weer indruk met Wie niet weg is wordt gezien, waarbij leerlingen in de nabespreking vertelden over de ervaringen van hun eigen familie.
De voorstellingen Ridders van Marjo Dames, Pinokkio van Eric Borrias, en De nieuwe kleren van de keizer van Joris stonden nu goed ingespeeld. De kinderen genoten weer van het meespeel pareltje Niemand wist waarom van Simone vertelt, en van De worteltjes van Oranje van Janna de Lathouder.

De Live-stream van 23 november met 5 voorstellingen in de theaterzaal is de hele maand december nog online te zien op ons You-tube kanaal.
De voorstellingen in de muziekzaal zijn online als filmregistraties op onze VIMEO Showcase Presentatiedag de hele maand december te zien.

KOOP HIER ALSNOG JE TICKET  VOOR DE LIVE-STREAM EN DE REGISTRATIES 
OF MELD JE AAN VOOR 31 JANUARI


 

€15,= per ticket voor de Live-Stream en de film registraties,
Dan kan je de Livestream vanuit de theaterzaal en de filmregistraties van de muziekzaal (plus nog 15 filmregistraties) online vanuit kantoor met je collega’s of thuis zien.
Totaal 25 nieuwe filmregistraties van voorstellingen die we op 23 november en in voorjaar 2021 als digitaal alternatief gefilmd hebben, of die op 3 februari 2021 in het Rietveldtheater gefilmd zijn.

De kosten voor de LIVE PRESENTIEDAG op 31 januari 2022 bedragen € 30,= p.p. inclusief lunch, koffie, thee, lekkers & borrel.
Meer informatie over de Presentatiedag en de voorstellingen

Reacties van programmeurs op 23 november:

Niels Brandaan Cotterink – Nooit genoeg! (4+)
“Prachtig spel, ongelooflijk wat hij laat zien met zijn spel en de weinige attributen. Goed verhaal, voor iedereen herkenbaar.”
Niels is een kunstenaar pur sang. Niels vertelt met veel passie, ritme en rijm het alom bekende verhaal van rupsje Nooit genoeg. Poëtische intieme voorstelling, ook voor volwassenen.”

Meneer Zee-  De Beesterij (10+)
Super vindingrijk gebruik gemaakt van decor als instrumenten. De stal was erg tof gebruikt en voegde ook echt wat toe voor het volgen van het verhaal. Kostuums mooi. Echt een volledig kloppend geheel. goede liedjes. mooie zang. en wat een verteller! ik hing echt aan zijn lippen. Spannende voorstelling.”

 

Eric Borrias – Pinokkio (4+)
“Eric heeft een prachtige vertelstem en neemt je echt mee in het verhaal. tof hoe het plankje, de stok en de kruk steeds een andere rol krijgen en het verhaal versterken”.

“Echt een voorstelling waar je erg vrolijk van wordt. Eric reageert op alle opmerkingen die uit het publiek (vooral de kinderen) . Ze kunnen voor een deel mee doen. Dat vinden ze geweldig.”

 

 

Marjo Dames – Ridders (7+)
“Mooie voorstelling, helder verhaal en goed gespeeld. De aandacht van de kinderen was er ook goed bij. Er figureerden ook kinderen in het verhaal, dat sprak waarschijnlijk extra tot de verbeelding.”
“Topvoorstelling!
Marjo is een boeiende vertelster. Ze straalt energie uit en heeft een heel aangename stem en kan veel personages aan.  Leuke middeleeuwse voorstelling waarbij belangrijke principes op een eenvoudige maar speelse manier aan de orde komen zoals het belastingsysteem, het analfabetisme… het hele verhaal wordt verteld met 1 attribuut. Marjo weet haar personages met veel verve neer te zetten.”

Joris Lehr – De nieuwe kleren van de keizer  (7+)
“De kinderen zaten er goed in! Dat is altijd een goed teken. Heel tof hoe hij met alleen een hoedje en een paar handschoenen je zo meekrijgt in elke rol. het verhaal zelf was ook erg mooi eigen gemaakt. Meer dan het verhaal dat we al zo goed kennen
.”
“Joris is een veelzijdig kunstenaar die met 1 simpel attribuut verschillende personages uitbeeldt. De rode handschoen is meesterlijk gevonden!  Hij gebruikt de ruimte die hij krijgt maar s daarin ook flexibel: zijn voorstellingen kunnen overal.  Net als King Lear vond ik dit een topvoorstelling!”

Hilde Rogge – Annabel Snottebel (4+)
“Hilde is top! Met Annabel Snottebel zet ze op een speelse manier een actueel thema neer. Kleurrijke, unieke maar ook ontroerende voorstelling over gender neutraliteit
.”
‘Grappig verhaal en mooi neergezet. Hilde is in staat om met haar lijf alles wat ze zegt meteen te laten zien, wat leidt tot hilariteit. Zeer levendige voorstelling, aandachtige kinderen.”

Janna de Lathouder  – Worteltjes van Oranje (4+)
“Inventief, mooie instrumenten, de kinderen genoten en deden goed mee.”

The Klezmer Society – Wie niet weg is wordt gezien (10+)
“Prachtig muziektheater van hoog niveau. De persoonlijke betrokkenheid van Bert maakte dat we allemaal ademloos zaten te kijken, inclusief de kinderen.”

Simone vertelt – En niemand wist waarom (4+)
“Prachtig voor deze leeftijdsgroep: speels, meelevend, toegankelijk, lief, schattig en met een verhaal!”
“Fijne wisselwerking tussen speler en muzikant, leuk dat de kinderen steeds een rol kregen en mee mochten doen.”