Noodmaatregelen Corona en richtlijnen annuleren en verzetten

Door de noodmaatregelen ivm het Corona virus hebben alle theaters hun deuren gesloten, en zijn de scholen minstens tot 6 april gesloten, en zijn tot 1 juni grote bijeenkomsten afgelast.
Voor jou, ons en onze vertellers en gezelschappen heeft dat natuurlijk grote gevolgen. De afgelopen periode is ook bij ons ingeslagen als een bom.
We hebben sinds 13 maart veel contact gehad met onze vertellers, groepen, collega impresariaten en opdrachtgevers om te bekijken hoe we de noodmaatregelen met elkaar vorm gaan geven binnen de lopende afspraken/overeenkomsten.

De hele culturele sector krijgt een dreun van jewelste, en ik ben dankbaar dat ik binnen de cultuursector veel solidariteit en zorg voor elkaar ervaar. We zitten allemaal aan elkaar vast, dus moeten we ook voor elkaar zorgen als dat kan.

Landelijke gezondheid en veiligheid staan voorop, maar wij vragen ook uw aandacht voor de huidige situatie die wij als een directe bedreiging voor onze geliefde branche van jeugdtheater en cultuureducatie zien.
Met de Vereniging Jeugd-Impresariaten hebben we nauw overleg gevoerd om tot eenduidige richtlijnen te komen inzake de annuleringen van voorstellingen door noodmaatregelen opgelegd vanuit de overheid.

 

Hier vind je onze Gezamenlijke brief VJI dd 25 maart 2020  aan al onze afnemers met onze richtlijnen.
Deze worden ondersteund door onze vereniging bestaande uit:
STT-produkties,
Theaterbureau Het Verteltheater,
Impresariaat Uit de Kunst,
Buro Bannink,
Theaterbureau Frijns.

Deze richtlijnen zijn mede ondertekend door:
STIP Theaterproducties,
Theaterbureau Frontaal,
Theater in School,
De Stilte,
Van Engelenburg Theaterproducties.

Natuurlijk kun je me ook bellen of mailen.

Veel sterkte gewenst de komende periode, en blijf gezond!