Corona Proof Mogelijkheden Voorstellingen

De Corona maatregelen zijn versoepeld, scholen zijn weer begonnen, en theaters mogen hun deuren weer openen voor kleine groepen publiek.
Het Verteltheater denkt graag mee in oplossingen om Live- voorstellingen weer mogelijk te maken binnen de geldende Corona beperkingen. We moeten met elkaar de Cultuur sector overeind houden!

In theaters:
zijn we bereid een 2e succesoptie te spelen, voor dezelfde uitkoopsom, wanneer er meer dan 30 personen publiek komen. Als het mogelijk is is een kleine vergoeding daarvoor wenselijk.
Ook de combinatie met Live – Stream behoort tot de mogelijkheden.

Schoolvoorstellingen
(kies bij Voorstellingen/Categorie: Corona Proof)

– Op school kan de voorstelling in verkorte vorm van 25 minuten voor kleinere groepen van 30 leerlingen 5x/ dag gespeeld worden, hier kunnen meerkosten aan verbonden zijn.

– De voorstelling kan in een hele grote zaal (gymzaal, sporthal, groot theater, buitenlucht/ schoolplein/ voetbalveld) zodat voldoende 1,5 m afstand is.

– Combinaties van een digitale les (filmpje) over de voorstelling, met fragmenten uit de voorstelling, en aan het eind wordt 15 min Live gespeeld voor kleine groep van 30 leerlingen.

– Als de school geheel gesloten is voor externen kunnen we een digitale les over de voorstelling of over verhalen vertellen bieden.