Verhalen vertellen Nilo Berrocal

door: Nilo Berrocal
Lees verder

Boek deze workshop

of neem contact op: 030-272 30 22 /info@verteltheater.nl

Leeftijd
volw
Prijzen
Incompany
max 20 deelnemers
€ 120,= / uur
excl € 50,= reiskn
excl 21% BTW

In de workshop Verhalen vertellen van Nilo Berrocal is veel aandacht voor de individuele zoektocht. Je leert dat niet alleen het woord belangrijk is, maar ook de taal en melodie van je eigen lichaam. Het dagelijkse leven, je herinneringen en je dromen vormen samen met een scheutje magisch realisme de belangrijkste basis voor een vertelling van eigen signatuur.

Als docent aan theateropleidingen in onder meer Utrecht en Amsterdam heeft Nilo Berrocal in de afgelopen vijftien jaar met succes een methode ontwikkeld om mensen de kunst van het verhalen vertellen eigen te maken.

DOELGROEP volwassenen

Zie ook

Spreken in het openbaar

Ernst Weerstra

Wil jij leren om een mooi en inspirerend verhaal te houden bij je presentatie? Of vind je spreken in het Openbaar spannend en wil je met meer gemak en ontspanning zelf van je presentatie genieten?

nieuw!

Inspiratie Workshop Leven vanuit mijn verlangens.

Ernst Weerstra

Verlang jij naar nieuwe inspiratie of nieuwe keuzes, of verlang je ernaar innerlijke rust, verbondenheid, vervulling en geluk te ervaren? De Cyclus is verhelderend instrument dat je ondersteunt om een leven te leiden dat in lijn ligt met wie je werkelijk bent en waar je diep van binnen naar verlangt

Workshop Beeldend vertellen

Ernst Weerstra

Deze workshop Beeldend vertellen van Ernst Weerstra geeft je handvatten voor het beeldend, expressiever en gemakkelijker vertellen van een verhaal.

Inspirerend Spreken

Ernst Weerstra

De korte workshop inspirerend spreken van Het Verteltheater is korte, krachtige en effectieve inbreng voor uw congres of studiedag, een inspirerende ervaring.

Coaching

Ernst Weerstra

Fijne individuele coaching in verhalen vertellen en Spreken in het openbaar, inspirerend speechen, beeldend en boeiend vertellen . Of coaching of regie bij het maken van je verteltheater-voorstelling.

Workshop Verhalen vertellen met kinderen

Theater Hutsepot – Tom Van Mieghem

Tom laat ze in de schatkamer van de fantasie ronddwalen en zorgt ervoor dat iedereen buiten komt met een schat waar hij/zij trots op is. Kinderen komen met vondsten die je zelf van tevoren niet zou kunnen bedenken.