Verhalen vertellen Nilo Berrocal

door:
Lees verder

Boek deze workshop

of neem contact op: 030-272 30 22 /info@verteltheater.nl

Leeftijd
volw
Prijzen
Incompany
max 20 deelnemers
€ 120,= / uur
excl € 50,= reiskn
excl 21% BTW

In de workshop Verhalen vertellen van Nilo Berrocal is veel aandacht voor de individuele zoektocht. Je leert dat niet alleen het woord belangrijk is, maar ook de taal en melodie van je eigen lichaam. Het dagelijkse leven, je herinneringen en je dromen vormen samen met een scheutje magisch realisme de belangrijkste basis voor een vertelling van eigen signatuur.

Als docent aan theateropleidingen in onder meer Utrecht en Amsterdam heeft Nilo Berrocal in de afgelopen vijftien jaar met succes een methode ontwikkeld om mensen de kunst van het verhalen vertellen eigen te maken.

DOELGROEP volwassenen

Zie ook

nieuw!

Ouders in de uitverkoop (Na de Lock-down)

Marjo Dames

Een spel– en verhalen workshop in de klas die start met een korte familie-situatie vertelling (een fragment uit de jeugdserie 'Hoe overleef ik') Daarna gaan de leerlingen hun eigen 'Lock-down' verhalen delen.

nieuw!

Workshop Authentiek Vertellen

Ernst Weerstra

Vertellen vanuit jouw authentieke zelf: open vanuit je hart, waarbij je jezelf omarmt voor wie je werkelijk bent en in contact bent met je toehoorders.

nieuw!

Je Levensverhaal herschrijven

Ernst Weerstra

Tijdens deze Inspiratie Workshop gaan we luisteren en ontdekken welke verborgen schatten in jouw verhaal verscholen liggen. Je onderzoekt je huidige verhaal en de onderliggende overtuigingen erachter. Op basis van je verlangens, dromen en visie voor je leven, componeer je een nieuw “verhaal” met jezelf in de hoofdrol, een levensscript dat je ondersteunt om een leven te creëren en leiden dat je lief is.

Spreken in het openbaar

Ernst Weerstra

Wil jij leren om een mooi en inspirerend verhaal te houden bij je presentatie? Of vind je spreken in het Openbaar spannend en wil je met meer gemak en ontspanning zelf van je presentatie genieten?

nieuw!

Inspiratie Workshop Leven vanuit mijn verlangens.

Ernst Weerstra

Verlang jij naar nieuwe inspiratie of nieuwe keuzes, of verlang je ernaar innerlijke rust, verbondenheid, vervulling en geluk te ervaren? De Cyclus is verhelderend instrument dat je ondersteunt om een leven te leiden dat in lijn ligt met wie je werkelijk bent en waar je diep van binnen naar verlangt

Workshop Beeldend vertellen

Ernst Weerstra

Deze workshop Beeldend vertellen van Ernst Weerstra geeft je handvatten voor het beeldend, expressiever en gemakkelijker vertellen van een verhaal.