Masterclass LEEF!

door: Ernst Weerstra
Lees verder

Boek deze workshop

of neem contact op: 030-272 30 22 /info@verteltheater.nl

Leeftijd
Volwassenen
Speelduur
10.00 -17.00 uur
Prijzen
€149,= voor de hele dag inclusief lunch en drankjes. (incl BTW)
Houten: tussen € 65,= en €149,= voor de hele dag inclusief lunch en drankjes.
De precieze prijs bepaal jij, op basis van je inkomen en waardebepaling achteraf.

Masterclass ‘Leven vanuit verlangen’

Verlang jij naar nieuwe inspiratie of nieuwe keuzes, of verlang je ernaar innerlijke rust, verbondenheid, vervulling en geluk te ervaren?
Kom dan naar “’Leven vanuit verlangen” en meld  je HIER aan.

‘Leven vanuit verlangen’ is
zondag 7 juli 2019
zondag 29 september 2019

 

Dag van Geluk Cyclus Kaart‘Leven vanuit verlangen’ is een praktische en verrassende masterclass.
Wij nemen je met woord, beeld, oefening en geluid mee langs alle fasen van De Cyclus, met als resultaat een haarscherp beeld van jouw verlangen op dit moment.

De Cyclus is inspirerende en krachtige methodiek ontwikkeld door John Schrederhof, gebaseerd op zowel westerse als oosterse levens-filosofieën, dat  je ondersteunt om een leven te leiden dat in lijn ligt met wie je werkelijk bent en waar je diep van binnen naar verlangt. De Cyclus is ook gebaseerd op de cyclus van de natuur: in het voorjaar ontkiemt alles, om in de zomer te bloeien, en in de herfst de bladeren weer los te laten, en in de winter naar binnen te keren om zich klaar te maken voor een volgende cyclus.

Deze dag ondersteunt je op jouw pad van persoonlijke ontwikkeling en groei en om meer geluk te ervaren.

Op deze dag zul je in ontdekking gaan met, veel nieuwe inzichten ontvangen en vooral kijken naar waar jij je aandacht en energie op dit moment naar toe brengt. Hoe je in staat bent om je diepere verlangens te gaan realiseren en echt in contact te zijn met dat wat waar is voor jou op dit moment.

Wat brengt deze dag jou?

Deze masterclass ‘Leven vanuit verlangen’ is ontwikkeld door professionele facilitators van Zelfbewust Academy, samen met John Schrederhof, voor iedereen die toe is aan nieuwe tools, inzichten en inspiratie die de kwaliteit van je leven verder verhogen.

ONTDEK OP DE  DAG
– 12 natuurlijke fasen, die je inzicht geven in jouw relatie tot geluk
– 12 kwaliteiten die je kunt inzetten om je verlangens te realiseren
– 12 valkuilen, waarin je jezelf leert vangen
– 4 keuzemogelijkheden om met lastige situaties om te gaan

MET ALS RESULTAAT

  • Bewustzijn
  • Inzicht in wat er wel en niet werkt op dit moment
  • Nieuwe energie en inspiratie
  • Contact met je verlangen
  • Heldere doelen
  • Verbondenheid

De dag wordt gefaciliteerd door Ernst Weerstra en Jolien de Jong.

Ernst is ervaren facilitator en coach op het gebied van persoonlijke groei en bewustzijnsontwikkeling ,verhalen vertellen, Inspirerend spreken in het openbaar. Ik ben lid van de coaches circle voor waar mijn ontwikkeling als coach.
“Als facilitator breng ik vooral veel rust en ruimte. Ik luister zonder oordeel en ondersteun jou in je eigen proces, zodat je de rush van alle dag even achter je kunt laten en echt tot stilstand kunt komen”.

Jolien is professioneel coach en natuurvoedingsadviseur. Ze volgde de coach opleiding Co-Creatie en is lid van de Coaches-circle waarin haar ontwikkeling als coach centraal staat!

“Het is voor mij een prachtig cadeau om iemand te begeleiden die wil groeien, zichzelf wil ontwikkelen, resultaten wil behalen, en vooral: weer vol levenskracht door het leven wil gaan!”

 

Verlang jij ook naar nieuwe inspiratie? Kom dan naar ‘Leven vanuit verlangen’
Meld je vandaag nog aan door een mailtje te sturen naar: ernst@zelfbewustacademy.nl of bel mij op 06-10722597 of stuur een berichtje via WhatsApp.

Locatie:
7 juli in Houten tussen € 65,= en € 149,=

29 september Landgoed Zonheuvel in Doorn

Wij kijken er enorm naar uit om je op 7 juli of 29 september 2019 te verwelkomen.

Ernst Weerstra en Jolien de Jong

ERVARING VAN DEELNEMERS
“Ik ben mij meer bewust geworden van waar ik momenteel sta! Ik mag mezelf gaan laten zien voor wat ik waard ben, ik hou mezelf echt nog te klein.
Ik heb inzichten gekregen in welke kant ik op wil en dat ik echt mag vertrouwen op wat er op mijn pad komt.”

“Inspirerend in een veilige en prachtige omgeving. Inzicht gekregen in mijn verlangens en mijn gedrag in relaties. Het is een cadeau aan jezelf om hier onder professionele leiding tijd aan te mogen besteden.”

 

 

Zie ook

Spreken in het openbaar

Ernst Weerstra

Wil jij leren om een mooi en inspirerend verhaal te houden bij je presentatie? Of vind je spreken in het Openbaar spannend en wil je met meer gemak en ontspanning zelf van je presentatie genieten?

nieuw!

Masterclass LEEF!

Ernst Weerstra

Verlang jij naar nieuwe inspiratie of nieuwe keuzes, of verlang je ernaar innerlijke rust, verbondenheid, vervulling en geluk te ervaren? De Cyclus is verhelderend instrument dat je ondersteunt om een leven te leiden dat in lijn ligt met wie je werkelijk bent en waar je diep van binnen naar verlangt

Beeldend vertellen

Ernst Weerstra

Deze workshop Beeldend vertellen van Ernst Weerstra geeft je handvatten voor het beeldend, expressiever en gemakkelijker vertellen van een verhaal.

Inspirerend Spreken

Ernst Weerstra

De korte workshop inspirerend spreken van Het Verteltheater is korte, krachtige en effectieve inbreng voor uw congres of studiedag, een inspirerende ervaring.

Coaching

Ernst Weerstra

Fijne individuele coaching in verhalen vertellen en Spreken in het openbaar, inspirerend speechen, beeldend en boeiend vertellen . Of coaching of regie bij het maken van je verteltheater-voorstelling.

Workshop Verhalen vertellen met kinderen

Theater Hutsepot – Tom Van Mieghem

Tom laat ze in de schatkamer van de fantasie ronddwalen en zorgt ervoor dat iedereen buiten komt met een schat waar hij/zij trots op is. Kinderen komen met vondsten die je zelf van tevoren niet zou kunnen bedenken.