LEEF! Inspiratiedag

door: Ernst Weerstra
Lees verder

Boek deze workshop

of neem contact op: 030-272 30 22 /info@verteltheater.nl

Leeftijd
volw
Speelduur
10.00 -17.00 uur
Prijzen
€149,= voor de hele dag inclusief lunch en drankjes

Jouw weg van geluk!

Verhoog jouw geluk door aan de slag te gaan met een krachtige tool: “De Cyclus”. Uniek in Nederland is deze Inspiratiedag LEEF!, waar je door middel van woord, beeld, oefening en geluid kennismaakt met deze prachtige methodiek, op jouw weg van geluk. Laat je inspireren op deze dag, die je veel nieuwe inzichten, inspiratie en energie gaat brengen!

Dag van Geluk Cyclus KaartOp deze dag maak je kennis met de kracht van de “Cyclus”, een verhelderend instrument – gebaseerd op de essenties van zowel westerse als oosterse levens-filosofieën – wat je verder ondersteunt om een leven te leiden dat in lijn ligt met wie je werkelijk bent en waar je diep van binnen naar verlangt. Het laat je met nieuwe ogen en een frisse blik kijken naar hoe je met jezelf, je omgeving en situaties kunt omgaan op een manier die direct bijdraagt aan meer innerlijke rust, keuzevrijheid, inspiratie, verbondenheid en vervulling.

Wat brengt deze dag jou?

Deze Inspiratiedag LEEF! is ontwikkeld voor iedereen die zich beseft dat je geluk voor een groot deel zelf in de hand hebt, maar toe bent aan nieuwe tools, inzichten en inspiratie die de kwaliteit van je leven verder verhogen.

  • Bewustzijn
  • Inzicht in wat er wel en niet werkt op dit moment
  • Nieuwe energie en inspiratie
  • Contact met je verlangen
  • Heldere doelen
  • Verbondenheid

Verlang jij ook zo naar nieuwe inspiratie? Kom dan naar Leef! En meld je vandaag nog aan.

Dit kun je doen door een mailtje te sturen naar: ernst@zelfbewust.org  of murielle@zelfbewust.org of door even een berichtje op de Whatsapp achter te laten op: Tel nummer 0610722597 of door gewoon even contact op te nemen met mij.

De kosten voor deze gehele dag inclusief lunch en dranken bedraagt 149,- euro p.p.

De Inspiratiedag LEEF! zal plaatsvinden op Landgoed Ulvenhart te Ulvenhout.

Wij kijken er enorm naar uit om je op 17 maart 2019 te verwelkomen.

Ernst Weerstra en Murielle van den Hurk-Laponder

 

Folder LEEF! zelfbewust 2Folder LEEF! zelfbewust 1

Zie ook

LEEF! Inspiratiedag

Ernst Weerstra

Verhoog jouw geluk door aan de slag te gaan met een krachtige tool: "De Cyclus". een verhelderend instrument - gebaseerd op de essenties van zowel westerse als oosterse levens-filosofieën - wat je verder ondersteunt om een leven te leiden dat in lijn ligt met wie je werkelijk bent en waar je diep van binnen naar verlangt.

Workshop Verhalen vertellen met kinderen

Theater Hutsepot – Tom Van Mieghem

Tom laat ze in de schatkamer van de fantasie ronddwalen en zorgt ervoor dat iedereen buiten komt met een schat waar hij/zij trots op is. Kinderen komen met vondsten die je zelf van tevoren niet zou kunnen bedenken.

Leerlingen Workshop bij Juwelen Oma

Marjo Dames

Hoe beeldt je zonder attributen uit dat je gaat inbreken net als Oma en Ben dat deden, of samen in een scootmobiel langs door de stad scheurt ? En een eigen verhaal over een spannend moment in hun leven herinneren en vertellen. Voorafgaand speelt Marjo op accordeon wat oude liedjes uit oma’s tijd.

Workshop Vertellen met kinderen

Ernst Weerstra

In deze workshop begint Ernst met het vertellen van een kort verhaal. Daarna gaan de leerlingen met elkaar verhalen maken (improviserend vertellen), in verschillende verhaal stijlen, en zelf een verhaal verzinnen.

workshop vertellen met kinderen

Marjo Dames

VertelWorkshops schoolbreed door Marjo Dames o.a. Gedichten van Annie MG Schmidt en Prentenboeken zonder tekst worden gebruikt om de kinderen te laten (na)vertellen. Of Rijmen van Roald Dahl gebruikt als springplank voor vertellen. Of De leerlingen gaan samen een verhaal verzinnen met behulp van een talking stick.

Leerlingen Workshop bij Dr Proktors Schetenpoeder

Marjo Dames

Scenes waarin klassikaal enkele korte scenes uit de voorstelling worden gespeeld. o.a. fysiek uitbeelden Hoe je door de lucht vliegt, dat je terug naar de aarde valt, hoe beeldt je uit dat je door stinkend rioolwater zwemt...