LEEF! Inspiratiedag

door: Ernst Weerstra
Lees verder

Boek deze workshop

of neem contact op: 030-272 30 22 /info@verteltheater.nl

Leeftijd
Volwassenen
Speelduur
10.00 -17.00 uur
Prijzen
€149,= voor de hele dag inclusief lunch en drankjes. (incl BTW)
Houten: tussen € 65,= en €149,= voor de hele dag inclusief lunch en drankjes.
De precieze prijs bepaal jij, op basis van je inkomen en waardebepaling achteraf.

Inspiratiedag LEEF!

Verlang jij naar nieuwe inspiratie of nieuwe keuzes, of verlang je ernaar innerlijke rust, verbondenheid, vervulling en geluk te ervaren?
Kom dan naar “LEEF!” en meld  je HIER aan.

LEEF! is
17 maart 2019
19 mei 2019

 

Dag van Geluk Cyclus KaartLEEF! is een praktische en verrassende inspiratiedag.
Wij nemen je met woord, beeld, oefening en geluid mee langs alle fasen van De Cyclus, met als resultaat een haarscherp beeld van jouw verlangen op dit moment.

De Cyclus is inspirerende en krachtige methodiek gebaseerd op zowel westerse als oosterse levens-filosofieën, dat  je ondersteunt om een leven te leiden dat in lijn ligt met wie je werkelijk bent en waar je diep van binnen naar verlangt. De Cyclus is ook gebaseerd op de cyclus van de natuur: in het voorjaar ontkiemt alles, om in de zomer te bloeien, en in de herfst de bladeren weer los te laten, en in de winter naar binnen te keren om zich klaar te maken voor een volgende cyclus.

Deze dag ondersteunt je op jouw pad van persoonlijke ontwikkeling en groei en om meer geluk te ervaren.

Op deze dag zul je in ontdekking gaan met, veel nieuwe inzichten ontvangen en vooral kijken naar waar jij je aandacht en energie op dit moment naar toe brengt. Hoe je in staat bent om je diepere verlangens te gaan realiseren en echt in contact te zijn met dat wat waar is voor jou op dit moment.

Wat brengt deze dag jou?

Deze Inspiratiedag LEEF! is ontwikkeld door professionele facilitators van Zelfbewust.org voor iedereen die zich beseft dat je geluk voor een groot deel zelf in de hand hebt, maar toe bent aan nieuwe tools, inzichten en inspiratie die de kwaliteit van je leven verder verhogen.

ONTDEK OP DE  DAG
– 12 natuurlijke fasen, die je inzicht geven in jouw relatie tot geluk
– 12 kwaliteiten die je kunt inzetten om je verlangens te realiseren
– 12 valkuilen, waarin je jezelf leert vangen
– 4 keuzemogelijkheden om met lastige situaties om te gaan

MET ALS RESULTAAT

  • Bewustzijn
  • Inzicht in wat er wel en niet werkt op dit moment
  • Nieuwe energie en inspiratie
  • Contact met je verlangen
  • Heldere doelen
  • Verbondenheid

Verlang jij ook naar nieuwe inspiratie? Kom dan naar Leef!
Meld je vandaag nog aan door een mailtje te sturen naar: ernst@zelfbewust.org of bel mij op 06-10722597 of stuur een berichtje via WhatsApp.

Locatie:
17 maart op Landgoed Ulvenhart te Ulvenhout

19 mei in Houten tussen € 65,= en €149,=

Wij kijken er enorm naar uit om je op 17 maart of 19 mei 2019 te verwelkomen.

Ernst Weerstra

ERVARING VAN DEELNEMERS
“Ik ben mij meer bewust geworden van waar ik momenteel sta! Ik mag mezelf gaan laten zien voor wat ik waard ben, ik hou mezelf echt nog te klein.
Ik heb inzichten gekregen in welke kant ik op wil en dat ik echt mag vertrouwen op wat er op mijn pad komt.”

“Inspirerend in een veilige en prachtige omgeving. Inzicht gekregen in mijn verlangens en mijn gedrag in relaties. Het is een cadeau aan jezelf om hier onder professionele leiding tijd aan te mogen besteden.”

Lees hier meer ervaringen van oud-deelnemers: https://zelfbewust.org/reviews-leef/

 

Zie ook

Spreken in het openbaar

Ernst Weerstra

Wil jij leren om een mooi en inspirerend verhaal te houden bij je presentatie? Of vind je spreken in het Openbaar spannend en wil je met meer gemak en ontspanning zelf van je presentatie genieten?

nieuw!

LEEF! Inspiratiedag

Ernst Weerstra

Verlang jij naar nieuwe inspiratie of nieuwe keuzes, of verlang je ernaar innerlijke rust, verbondenheid, vervulling en geluk te ervaren? De Cyclus is verhelderend instrument dat je ondersteunt om een leven te leiden dat in lijn ligt met wie je werkelijk bent en waar je diep van binnen naar verlangt

Beeldend vertellen

Ernst Weerstra

Deze workshop Beeldend vertellen van Ernst Weerstra geeft je handvatten voor het beeldend, expressiever en gemakkelijker vertellen van een verhaal.

Inspirerend Spreken

Ernst Weerstra

De korte workshop inspirerend spreken van Het Verteltheater is korte, krachtige en effectieve inbreng voor uw congres of studiedag, een inspirerende ervaring.

Workshop Verhalen vertellen met kinderen

Theater Hutsepot – Tom Van Mieghem

Tom laat ze in de schatkamer van de fantasie ronddwalen en zorgt ervoor dat iedereen buiten komt met een schat waar hij/zij trots op is. Kinderen komen met vondsten die je zelf van tevoren niet zou kunnen bedenken.

Leerlingen Workshop bij Juwelen Oma

Marjo Dames

Hoe beeldt je zonder attributen uit dat je gaat inbreken net als Oma en Ben dat deden, of samen in een scootmobiel langs door de stad scheurt ? En een eigen verhaal over een spannend moment in hun leven herinneren en vertellen. Voorafgaand speelt Marjo op accordeon wat oude liedjes uit oma’s tijd.