Ugly Beautiful tweetalige voorstelling ENG NL

door: Theater Hutsepot – Tom Van Mieghem
Lees verder

Boek deze voorstelling

of neem contact op: 030-272 30 22 /info@verteltheater.nl

Leeftijd
vanaf 12 jaar
Speelduur
50 min
Categorie
Theater, Voortgezet Onderwijs CKV,
Prijzen
1 x 50 min € 650,=
2 x 50 min € 1050,=

excl € 100,= reiskosten
excl 9% BTW

Tweetalige voorstelling voor tweede, derde en vierde jaar Voortgezet onderwijs met Daniel Morden (GBr) en Tom Van Mieghem (Be), en voor theaters en verhalenhuizen (volw)

Daniel Morden

Daniel Morden is één van de meest gewaardeerde verhalenvertellers van het Verenigd Koninkrijk. Hij bestudeert en vertelt al sinds 1989 traditionele verhalen en treedt daarmee over de hele wereld op.
Tom is heel blij met deze samenwerking met Daniel.

Daniel komt naar België in de week van 27 januari 2020. In die week is deze voorstelling te boeken.

Tom van Mieghem

Tom is een Top verteller uit Vlaanderen, vertelt zowat dagelijks en was al te gast op verschillende festivals en evenementen in Vlaanderen en Nederland, in verschillende CC’s en in tal van scholen. Tom is vast verteller voor het sprookjeshuis, Rivierenhof. Tom geeft opleidingen voor de Nederlandse en Vlaamse vertelacademie

What is beauty?

Schoonheid ja, maar is jouw schoonheid ook wel de mijne? And can you see beauty or do you have to smell it of misschien wel voelen of smaken? And where can you find beauty. In the wonders of nature or in a beautiful young womenof een prins op het witte paard? Misschien zit schoonheid wel in de taal or in the way we behave.

That is why we tell you ugly beautiful stories, stories about beauty, maar ook over lelijkheid, verhalen in het Engels en stories in Dutch.

Zie ook