Troubadour en senioren programma

door: Gery Groot Zwaaftink
Lees verder

Boek deze voorstelling

of neem contact op: 030-272 30 22 /info@verteltheater.nl

Leeftijd
volwassenen/ ouderen
Speelduur
2x 45 min/ of in overleg
Categorie
Prijzen
1 x 45 min: € 350,=
2 x 30- 45 min: € 500,=
met extra muzikant + €200,-
excl € 50,= reiskn
excl 9% BTW
-

Gery Groot Zwaaftink

verteller en troubadour met verhalen biedt al meer dan 20 jaar een gevarieerd programma van verhalen en muziek. In elke voorstelling klinkt muziek. Meezingers luisterliedjes en soms gaat er een extra muzikant mee.

Troubadour

Gery heeft als hij een troubadour-voorstelling geeft in zijn rugzak zelfgeschreven liedjes, anekdotes, ballades en een groot aantal korte verhalen oa van Belcampo, Herman van Velsen, Tjechov, Grimm, Oscar Wilde e.a.
Maar ook typische streekverhalen met een boodschap, anekdotes,  gedichten en ballades, en korte vertellingen voor volwassenen.
Varierend van het beroemde lied-verhaal “A boy named Sue” van Johnny Cash” of het verhaal “Wat vrouwen werkelijk willen” waarin koning Arthur het antwoord moet vinden op deze moeilijke vraag om zijn leven te redden, of  het verhaal over “de onbaatzuchtig  man die een nieuwe wereld schept”.

Ter plekke bekijkt hij wat hij moet gaan doen Elke zaal elke groep is weer anders.
Deze voorstelling is geschikt voor kleine theaters en zalen en wordt gespeeld voor vrouwen-verenigingen, familie-feesten, ouderen-organisaties, Zonnebloem, ANBO, Rotary, bibliotheken enz. Er zijn veel verhalen om uit te kiezen voor elke doelgroep.
Voor oud en jong. Eventueel met een extra muzikant.

Tijdsduur: 1 of 2 x 45 minuten.

 

Senioren
Voor verpleeg-en verzorgingshuizen heb ik een aangepast programma. Korte verhalen en muziek. Meestal gaat er een extra muzikant mee. Er wordt gespeeld op piano, accordeon en gitaar. Het repertoire bestaat uit klassieke, populaire en eigen muziek. Om mee te zingen en om te luisteren.

 

De koffie en theeconcerten worden goed bezocht en of “de heren niet elke dag kunnen komen, zóó gezellig”.
Met Kerst en Sinterklaas hebben wij een speciaal programma.

Speelduur voorstelling in overleg.

Zie ook