Jan? Jan!

door: Theater Hutsepot – Tom Van Mieghem
Lees verder

Boek deze voorstelling

of neem contact op: 030-272 30 22 /info@verteltheater.nl

Leeftijd
vanaf 6 jaar
Speelduur
50 min
Categorie
Cultuureducatie,
Prijzen
1 x 45-50 min € 660,=
2 x 45-50 min € 1080,=
3 x 45-50 min € 1490,=

excl reiskn vanaf Antwerpen
excl 9% BTW

schoolvoorst max 100 lln
Theatervoorst. max 200 lln

Theater Hutsepot

Winnaar kinderjury 2015 Spekken Kindertheaterfestival Gent met zijn eigenzinnig ‘muzikaal verteltheater’. Tom schildert de verhalen met een ongekend enthousiasme in je hoofd, maar ook de muziek en de zang vormen een wezenlijk onderdeel van de vertelling.

Huiscomponist Peter Verberckmoes bespeelt zowat alle instrumenten, en ziet als geen ander welke instrumenten en welke muzikanten elk verhaal nodig heeft.

 

Jan? Jan!

Jan? Jan! kwam tot stand ism WARP (Wase artistieke projecten)

Jan Buytaert was een echte Jan een echte kunstenaar. Kris en Tom lieten zich inspireren door de zoektocht van Jan, zijn leven , zijn huis, zijn poezen, zijn dromen en zijn werken. Kris en Tom willen ook een Jan worden, elk op hun manier: Kris in de muziek en Tom in de woordkunst. Op hun zoektocht leren ze nog Jannen kennen, niet in het minst Jan Van Eyck. Ze merken dat elke Jan moet zoeken voor hij een echte Jan kan worden.

 

“Een zeer mooie en poëtische voorstelling. Je wordt meegenomen in het verhaal van Jan de kunstenaar. Een man met zijn twijfels, zoeken naar technieken, zijn verzamelwoede, de liefde voor zijn poezen. Het geeft een beeld aan kinderen wat kunst kan zijn of is!”
Els Van Gassen, Bibliotheek Zwijndrecht

 Bekijk hier de trailer
https://youtu.be/yNmcOOrRaHA

Zie ook