Scala

door: Daphne Gakes
Lees verder

Boek deze voorstelling

of neem contact op: 030-272 30 22 /info@verteltheater.nl

Leeftijd
vanaf 12 jr / volwassenen
Speelduur
25 min
Categorie
Theater,
Prijzen
1 x 25 min € 295,=
2 x 25 min € 380,=
3 x 25 min € 475,=
4 x 25 min € 560,=

excl € 50,= reiskosten
excl 6% BTW

Daphne Gakes

Gedurfd, openhartig en stijlvol, dat is Daphne in een notendop. Eigenzinnig, uitdagend en humoristisch. Zo ook haar voorstelling over gekke mensen.
Daphne won in 2016 de publieksprijs op het Café Theater Festival, speelde op Oerol & de PARADE, werkte met Helmert Woudenberg, Boukje Schweigman en Dries Verhoeven.

Scala

Een voorstelling over gekke mensen. Je gaat uit eten dineren met een vriendin, gewoon een normale avond, net als alle andere… Maar in je hoofd zijn een scala aan angstige gedachtes.

De voorstelling over gekke mensen gaat over controleverlies en de zoektocht naar het nut van het eten van stokbrood met kruidenboter.

Spel: Daphne Gakes
Schrijver: Enver Husicic

Daphne Gakes ScalaDeze voorstelling is een vertelling die in principe overal gespeeld kan worden. In theaterzalen of festivals maar ook op locatie, aan een lange tafel, in een schuur of loods of kantoor of waar dan ook.

Gakes vertelt vanuit een vrouw die de controle op het leven allang heeft verloren. En dat is het mooie aan deze voorstelling, die zich laat kijken als een kort verhaal. We zien een elegante vrouw die gaat dineren met een vriendin die ze al een tijd niet heeft gezien. Maar deze vrouw is continu bang dat ze bekeken en bekritiseerd wordt.

 

 

 

 

 

“En één ding moet gezegd: een half uur kijken naar het acteertalent van Gakes, naar haar scherpe, dynamische spel en mimiek, is al een plezier.”

Pieter olde Rikkert in 8 Weekly   Recensie 4 sept 2016

Zie ook