Het Verhalentasje van mijn Oma

door: Nilo Berrocal
Lees verder

Boek deze voorstelling

of neem contact op: 030-272 30 22 /info@verteltheater.nl

Leeftijd
4+ / 6+
Speelduur
20-45 min
Categorie
Cultuureducatie,
Prijzen
1 x 45 min € 410,-
2 x 45 min € 740,-
3 x 45 min € 1100,-
Excl Reiskosten € 50,= /dag
excl 6% BTW

max 100 lln/vrst

Nilo Berrocal

Cabaretesk verteltheater omlijst met vrolijke Zuid-Amerikaanse muziek
Meesterverteller Nilo Berrocal neemt ons mee op reis naar werelden waar we normaliter nooit zouden komen. Hij jongleert met woorden, en het geluid van een bamboefluit verandert in de stem van de wind. Zijn vingers laten ons watervallen zien waarin kleurrijke vissen spartelen.

Het verhalentasje van mijn oma

Latijns Amerikaanse verhalen en liedjes. Nilo’s Oma vertelde graag verhalen. Dan deed ze haar tasje open, en dan kwamen de verhalen eruit zei ze, en ze begon te vertellen. Haar kleinzoon opende  nieuwsgierig het tasje maar er zat niets in….
Nilo vertelt diverse korte muzikale verhalen over dieren en raadsels uit de kleurrijke Latijns-Amerikaanse tradities van mythen en legenden. Verhalenverteller Nilo Berrocal omlijst zijn verhalen met muziek en liedjes uit Zuid-Amerika.

Na honderd jaar is bosgeest wakker

De bewoners van het grote bos hebben één dag de tijd om het middel te vinden dat de bosgeest weer in slaap kan brengen. De enige die hen kan helpen is Coyote de wolf. Of vinden de kinderen een oplossing?

 

De krokodil is jarig maar heeft kiespijn

Papegaai en Krokodil zijn goede vrienden maar krijgen ruzie omdat papegaai zo ijdel is dat hij alleen over de kleuren van zijn eigen veren wil zingen. Nu wil Krokodil feest vieren en de enige die hem kan helpen is Papegaai.
Video van het raam vertelling verhaal

Zie ook