De Droomkaravaan volw

door: Christina Millet
Lees verder

Boek deze voorstelling

of neem contact op: 030-272 30 22 /info@verteltheater.nl

Leeftijd
Volwassenen
Speelduur
65 min
Categorie
Prijzen
1 x 50 min: €400,=
2 x 50 min: €750,=
3 x 50 min: €1000
excl €50,= reiskn
excl 6% BTW

Christina Millet

Vertelt met hart en ziel en weet jong en oud te betoveren.
Christina heeft jarenlang ervaring als verteller en runt haar eigen Nasrudin Verteltheater in Deventer. Uit haar reizen langs de oude Zijderoutes haalde zij inspiratie voor haar pakkende Oosterse vertellingen. Op 13 maart 2015 won ze de landelijke vertelwedstrijd De Grijze Kanarie.

Gertjan Adema brengt met zijn klassieke gitaar spanning en verbinding in het verhaal. Zijn muziek variëert van Perzische improvisaties tot rock.

 

De Droom Karavaan

Een inspirerend en spetterend sprookje uit 1001 Nacht over hoe je dromen werkelijkheid kunnen worden, als je erin gelooft.

De arme schoenlapper Maroef slaat op de vlucht voor zijn gemene vrouw. Hij vraagt om hulp en deze wordt hem op verbluffende wijze gegeven. Daardoor belandt hij in een vreemd land, waar de armen altijd arm zijn en de rijken altijd rijk.

Maar wat gebeurt er als je straatarm bent en je toch gaat gedragen als een rijke, gulle koopman? Maroef probeert het, en er ontketent zich een reeks wonderbaarlijke gebeurtenissen, die zijn wildste dromen overtreffen. Hij trouwt zelfs met de prinses! Maar het avontuur gaat verder…. kleurrijk en muzikaal, met veel verrassende wendingen en een magische sfeer, geheel in de uitbundige 1001-Nacht stijl!

Zie ook