Shadow over Innsmouth (English)

door: Joris Lehr Theatergroep Dolle Maandag
Lees verder

Boek deze voorstelling

of neem contact op: 030-272 30 22 /info@verteltheater.nl

Leeftijd
12-16 jaar
Speelduur
50 min
Categorie
Cultuureducatie, Theater,
Prijzen
1 x 50 min: € 450,=
2 x 50 min: € 650,=
3 x 50 min: € 850,=
excl € 50,= reiskn
excl 6% BTW

schoolvoorstellingen
max 120 lln

Theater vrije voorst/
schoolvoorst in theater:

1 x 50 min: € 700,=
(Incl technicus)
2 x 50 min: € 800,=
3 x 50 min: € 1000,=
excl € 50,= reiskn
excl 6% BTW

In Theaters max 150 lln

Virtuoos! Laat je verrassen en geniet van deze belevenis!

Met bijna niets roept Joris Lehr hele werelden op. Zijn humor, durf, inlevingsvermogen en mimiek betovert jong en oud. Joris combineert in zijn fysieke speelstijl slapstick, mime, objectentheater en literatuur.

 

Schadow over Innsmouth (English)

Deze voorstelling kreeg lovende kritieken op de site van de world FRINGE alliance en een ‘special jury commendation’ van de International FRINGE jury!

Deze klassieker uit het Amerika van 1920 vertelt het verhaal van een desolaat vissersdorp met een vreselijke geur en een nog vreselijker reputatie.

Een jonge man op doorreis strandt er door en defecte bus en gaat op onderzoeke. Daarmee betreedt hij een wereld van vesrchrikkingen die zijn leven voorgoed veranderen. In het dorp veranderen de inwoners langzaam in vissen, omdat ze een pact hebben gesloten met een godheid uit de zee. Hij moet uiteindelijk noodgedwongen overnachten in het griezelige dorp. De jonge man heeft zelf ook van die bolle visogen. Is hij een onschuldige reiziger die te pakken genomen dreigt te worden of is hij een van hen ?

H.P. Lovecraft is bekend van zijn “fantasy” en “weird stories”, het soort horror dat in de huidige tijd een glimlach op onze gezichten brengt. Met grappige vondsten ontsluiert Joris stukje bij beetje de verschrikkingen van Innsmouth, met prachtige beelden en een verrassende ontknoping.

‘Joris Lehr manages to call into being a world of suspense, horror and comedy, just as ‘weird fiction’ writer H.P. Lovecraft himself must have imagined it.
It is a great accomplishment that a one-man show manages to both send chills down your spine and make you shudder with laughter.’

Review Amsterdam Fringe ****

 

 

Zie ook